ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Horoscop 26 august 2020, prezentat de Neti Sandu

Horoscop 26 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti bune. Or să ne iasă iniţiativele c-avem ambiţie, susţinere din partea unor oameni şi o să ne meargă bine.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 26 AUGUST FECIOARĂ

Poate faceţi o investiţie cu banii strânşi, daţi avansul pentru o casă, cereţi şi un credit, sau poate vă luaţi o maşină. Vă reuşesc iniţiativele, puteţi semna contracte, vă parvin şi lucrurile la care nu v-aţi fi aşteptat, bani, şi alte avantaje care-or să vă scoată dintr-o încurcătură.

HOROSCOP 26AUGUST BALANŢĂ

Relaţia cu partenerul de cuplu se poate să nu mai aibă suişuri, coborâşuri, doar asta o va întări şi veţi rămâne împreună. V-aţi putea găsi ceva nou de lucru şi să faceţi rost de bani ca să rezolvaţi problema locuinţei pe care vreţi s-o renovaţi, ori vă cumpăraţi alta.

HOROSCOP AUGUST SCORPION

Vă caută cineva care-şi doreşte să petreceţi mai mult timp împreună, pentru că se întrevede o relaţie stabilă. O să vă puteţi echilibra din punct de vedere financiar şi o să ştiţi ce planuri să vă faceţi pentru perioada care urmează şi-o să vă consultaţi şi cu partenerul de cuplu.

 

HOROSCOP AUGUST SĂGETĂTOR

Poate-ați găsit ceva scump de cumpărat, vă bucuraţi şi de preţuri rezonabile, c-or fi reduceri şi faceţi un chilipir. Se estimează o repunere în centrul atenţiei, şi o să vă puteţi vinde produsele la care aţi lucrat, sau să primiţi oferte de lucru.

ARTICOLE