Horoscop 31 mai 2018. Bani, avansare şi trădare în dragoste

Horoscop 31 mai 2018. O zi în toate sensurile pozitivă, care ar trebui să fie apreciată în întregime. Încercaţi să nu ignoraţi şansele care apar astăzi, ele vor fi definitorii pentru următoarea parte a vieţii.

Dacă aveţi vreun punct controversat în viață, astăzi este o zi excelentă pentru rezolvare. Toți cei cărora le cereți ajutorul vor fi de acord să vă sprijine și o vor face cu toată inima. O zi deosebită, care trebuie să fie exploatată la maxim.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Berbec:

Berbecul astăzi dorește să schimbe ceva în relația cu cel mai bun prieten al său. Veți fi obosit de faptul că tot timpul această persoană vă critică şi vă pune în tot felul de situaţii ciudate.Ei bine, în această seară această prietenie dintre voi va fi testată cu adevărat, în momentul în care face o prostie enormă. Apare o problemă care necesită inteligență, ingeniozitate și inventivitate, calităţi pe care el nu le are. Abia acum o să-şi dea seama ce prieten valoros îi sunteţi. Cât timp va dura această recunoştinţă, nu putem să spunem.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Taur

Taurul ar trebui să petreacă 31 mai 2018 în izolare de ceilalți. Starea ta de spirit va fi atât de rea, încât este extrem de periculos să participi la dialoguri lungi cu oricine. Dacă lucrați în strânsă colaborare cu alte persoane, luați în considerare următoarele recomandări. Linişteşte-te cu orice preţ şi pregătește-te pentru o energie pozitivă. Nu abuza verbal pe nimeni, iar seara du-te la sală de forţă pentru a lăsa să iasă prin exerciţii, acea furie pe care ai strâns-o în interior.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii vor avea azi parte de o surpriză. Vei fi numit azi într-un post foarte profitabil. Aceasta implică administrarea temporară a unei echipe, a colegilor dvs. Luați această datorie onorabilă foarte în serios și faceți tot ce puteți pentru a vă asigura că șeful este mulțumit de dumneavoastră. Nu trebuie să acordați tratament preferențial nici celorlalți colegi cu care comunicați foarte atent. Prietenia este prietenie, dar acum nu este momentul ca ea să-ți dicteze acțiunile (profesionalismul și eficiența trebuie să fie prioritatea ta).

Horoscop 31 mai 2018 pentru Rac

Racul astăzi este deranjat de comunicațiile mobile, care vor funcționa cu probleme majore. Din cauza acestor probleme, veți pierde un apel foarte important, de care depinde viitorul dvs. profesional. Confruntat cu această problemă, nu vă panicaţi. Trebuie doar să apelați persoana care a încercat să vă sune şi nu v-a găsit. Trebuie să-i explicați că nu ați răspuns la apel doar pentru că telefonul mobil a funcționat defectuos atunci.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Leu

În această zi Leul va fi confruntat cu o iubire demult pierdută. În mod accidental, vă conectați la rețelele sociale cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de câțiva ani și de care ați fost odată pasionat. El este primul care scrie: „Buna, ce mai faci?”, Dupa care veti vorbi despre ceva cateva ore. Va fi o comunicare între două persoane care sunt încă dispuse la o căldură reciprocă. În general, dacă aveți un partener permanent, veți fi pe drumul spre trădare.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara pe 31 mai 2018 este destinată să afle o mulțime de știri șocante despre noul său soț. Veți auzi zvonuri că această persoană atractivă are un trecut întunecat și că sunt obișnuiți să câștige o viață de lux prin niște mijloace imorale. Înainte de a-ţi acuza iubitul tău și de a crea un scandal, verifică dacă această informație discreditantă este adevărată. În plus, nu uitați că fiecare persoană are un trecut mai mult sau mai puţin întunecat.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Balanţă

Balanţa are azi probleme cu un dispozitiv nou conceput pentru a îndeplini datoria profesională. Dacă nu stăpâniți această mașină, autoritățile vor pierde încrederea în ideea că sunteți un adevărat profesionist, care nu se teme de nici măcar cele mai obositoare sarcini. Lucrați, depășiți-vă; dacă este necesar, cereți ajutorul unui coleg. Și, de asemenea, ascundeţi această solicitare, astfel încât nimeni să nu ghicească că vă aflați într-un impas, de unde nu puteți ieși fără ajutor.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Scorpion

Scorpionul pe 31 mai va avea o limbă ascuţită. În timp ce vă comportați în acest fel, riscați să vă ofensați pe cineva din greșeală. Pentru a nu vă face un inamic periculos, controlați tot ceea ce spuneți în cursul celei mai nevinovate conversații. Nu uitați că și vecinul tău de treabă, cu care împărțiți lucrurile, poate deveni un dușman periculos. Această persoană va face totul pentru a vă transforma întreaga viață liniștită într-un vulcan, gata să izbucnească în orice secundă.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul astăzi nu ar trebui să atragă în mod artificial interesul către el. În timpul unei petreceri cu cel mai bun prieten, el se comportă ca o vedetă. Lăsați-l să se bucure el de această extravaganță. Tu stai deoparte, modest, prefăcându-te că ceea ce se întâmplă vă oferă o bucurie deplină. Dacă este greu să fii în roluri secundare, este mai bine să refuzați imediat să participați la acest eveniment. Mai târziu, o idee foarte bună ar fi să vă reevaluaţi prietenia.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Capricorn

Capricornii azi vor trebui să lucreze pentru coechipierul lor absent. Chiar şi după ce ziua de lucru este complet finalizată, nu veți avea timp suficient pentru a termina unele dintre aceste sarcini. Ei bine,  vei fi ajutat de un om pe care l-ai considerat întotdeauna drept principalul tău rival. Colaborarea va confirma că ați greșit în această chestiune. Nu e prea târziu să vă împrieteniţi, dar respectaţi-vă reciproc.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va petrece aceasta joi intr-un ritm moderat. Nu vă ocupați de afacerea prea obositoare, deoarece tot nu reușiți să o aduceți la sfârșit. Fundalul emoțional nefavorabil al acestei zile va interfera în mod constant cu munca dvs. Printre aceste obstacole vor fi certurile cu colegii și apelurile intruzive de la cealaltă jumătate. Fiind foarte iritați, vă vor face să vă plimbați cu tot felul de plângeri și acuzații, care pur și simplu nu sunt permise în timpul orelor de lucru.

Horoscop 31 mai 2018 pentru Peşti

Pestii astazi vor fi plini de idei stralucitoare despre cum sa-si extinda rapid si usor dimensiunile casei personale. Va exista imaginaţie în ideile tale, sugerată de una dintre rude. Această persoană vă spune părinteşte că vă recomandă calea mai lungă, dar mai puțin periculoasă. Când discutați această problemă, nu acționați impulsiv, deoarece cumpărarea unei case este o problemă care necesită o concentrare maximă.

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI