Horoscop 4 iulie 2018. Unele zodii au parte de: Bani, dragoste uimitoare și un trădător

Horoscop 4 iulie 2018 Berbec. Astăzi nu uita că, în spatele unei tăceri supuse, poate exista un protest furtunos, care va deveni foarte curând cauza conflictelor.

Pe plan personal lucrurile merg strună, iar astăzi ai de sărăbătorit. Optimismul este cheia tuturor realizărilor, iar tu ai nevoie de o doză mare. Fruntea sus și procedează cu răbdare.

 

Horoscop 4 iulie 2018 Berbec

Această zi va aduce Berbecului o încântătoare plăcere. Va fi semnat un document care vă va duce la un birou. Acesta este un motiv bun pentru a vă aduna rudele și prietenii în jurul dumneavoastră, pentru că ați obținut creditul mult dorit. Casa viselor este pe cale să devină realitate și trebuie să sărbătoriți întâi. Totuși, amânați acest eveniment pentru weekend. Veți avea mai mult timp liber pentru a planifica această petrecere în cel mai mic detaliu, precum și pentru a informa pe acei oameni care sunt la o distanță apreciabilă. Se anunță un weekend de pomină.

Horoscop 4 iulie 2018 Taur

Taurul astăzi va avea tendința de a critica oamenii din jurul lor fără motiv. Să nu credeți că prin manifestarea unei astfel de atitudini, alții vor rămâne tăcuți. O persoană pe care o insultați accidental în transportul public sau într-un centru comercial vă va răspunde cu siguranță la o tiradă furioasă. Pentru a nu agrava acest conflict, cereți-i scuze acestei persoane. Fiți cu grijă și în ceea ce privește membrii apropiați ai familiei, nu uitați să îi tratați cu respect.

Horoscop 4 iulie 2018 Gemeni

Gemenii pe 4 iulie 2018 trebuie să cumpere haine noi, pentru că dieta pe care ați început să o folosiți va fi surprinzător de eficientă. Aceasta înseamnă că garderoba ta, pe care o vei încerca astăzi, nu va mai fi relevantă pentru tine. De asemenea, aveți multe de făcut astăzi, deoarece aveți proceduri spa, masaj profund, saună sau băi. Principalul lucru este că această activitate este atât plăcută, cât și utilă în același timp.

Horoscop 4 iulie 2018 Rac

Racul astăzi va primi acuzații de lăcomie. Vă va suna partenerul dvs., care nu vă va permite să efectuați o achiziție. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs. să vă răzgântiți, fiți pregătiți pentru un scandal, pentru că jumătatea dvs va începe în curând să nu mai comunice cu dvs. Dacă este important pentru tine să vezi un zâmbet fericit pe fața iubitului tău, uită de spiritul tău mercantil pentru o vreme. Este foarte bine că această achiziție nu vă va devasta bugetul, iar partenerul tau va fi si el mulțumit.

Horoscop 4 iulie 2018 Leu

Leii pe 4 iulie 2018 sunt destinați să trezească un mare interes din partea unei persoane cunoscute. Aceasta vă va sugera să petreceți ceva timp într-o cafenea și că nu puteți trece cu vederea așa o perspectivă tentantă. În cursul comunicării, această persoană vă va înconjura cu căldură și vă oferă ocazia de a participa activ la evoluția carierei voastre. Înainte de a sărbători, aflați dacă vi se va cere să returnați un anumit tip de servicii și dacă acest ajutor este cu adevărat un ajutor.

Horoscop 4 iulie 2018 Fecioară

Fecioarei astăzi nu îi este recomandat să înceapă un dialog despre subiecte importante. Cealaltă persoană va fi supărată, iritată sau prea obosită pentru a percepe în mod corect tot ceea ce îi adresați. Este mai bine să amânați această conversație într-un moment în care atât dumneavoastră cât și el sunteți în stare normală. Ai grijă de tine astăzi. Vizitați salonul pentru a schimba ușor părul. Un lucru mic, dar care vă va da și mai multă încredere în propriile dvs. abilități.

Horoscop 4 iulie 2018 Balanţă

Balanța pe 4 iulie va trăi mari neliniști. Veți afla că altcineva a câștigat un premiu foarte profitabil, pe care ai sperat să-l câștigi. Mai multe, acea persoană este una pe care nu o plăceai întotdeauna. Nu intra în panică și nu crea o problemă cu această persoană. Prin aceasta vă stricați reputația socială. Este mai bine să așteptați ca această persoană să aibă nevoie de ajutor, iar acest lucru se va întâmpla foarte curând, deoarece cunoștințele sale nu sunt suficiente pentru a rezolva tot ce trebuie să facă.

Horoscop 4 iulie 2018 Scorpion

Scorpionul se va schimba mult în relația lor cu oamenii de sex opus. Veți ridica semnificativ nivelul pentru fiecare potențial pretendent la inima dumneavoastră. Nu va fi loc pentru oameni care nu sunt seriosi. În plus, aproape de tine va exista o singură persoană (probabil acesta este vechiul dvs. admirator sau fan). Această persoană este gata să facă orice pentru tine (chiar și fapte extravagante și riscante).

Horoscop 4 iulie 2018 Săgetător

Pentru Săgetător, această zi va fi plină de surprize plăcute. În dimineața veți afla că partenerul dvs. va reveni din călătoria de afaceri mult mai devreme decât intenționa inițial. Vă hotărâți să pregătiți o cină romantică cu lumânări tradiționale, vin sau șampanie. Partenerul dvs. va face totul pentru a vă face reuniunea o mică vacanță. Odată ce a trecut pragul, veți primi un cadou unic (un lucru la care ați visat mult timp).

Horoscop 4 iulie 2018 Capricorn

Această zi va aduce Capricornului o mulțime de emoții plăcute. În primul rând, rudele dvs. vor aprecia experiența dvs. și vă vor oferi laude în prezența întregii familii. Al doilea moment plăcut pentru dvs. va fi o achiziție. Acesta este chiar lucru care este vital pentru hobby-ul dvs. preferat. Veți găsi accidental acest lucru în timpul unei plimbări pe jos, însoțit de pasiunea inimii voastre. Va cere să intre într-un magazin și acolo vei vedea acest obiect pe care îl cauți de mult timp.

Horoscop 4 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorul va fi tare debusolat astăzi. O amețeala severă te va cuprinde, care nu vă va permite să vă concentrați în mod corespunzător asupra planurilor de vacanță. Cu toate acestea, le veți executa bine și partenerul dvs. va rămâne mulțumit de dvs. Cu toate acestea, o să te roage să petreci câteva zile culcat în pat. Nu refuza, o să aibă o grijă exemplară de tine și îți va face toate poftele. Da, TOATE poftele.

Horoscop 4 iulie 2018 Pești

Pestii azi vor pierde respectul pentru cel mai bun prieten. Această persoană, cunoscând visul vostru de lungă durată, îl distruge cu nesimțire și nu reacționează în niciun fel la plângerile dvs. Va trebui să experimentezi nu numai colapsul acestui vis, ci și relația ruptă cu cineva drag pentru tine. Veți înceta să vă faceți griji cu privire la ceea ce sa întâmplat atunci când vă stabiliți un nou scop grandios, precum și o nouă cunoștință. Ea va fi o persoană cu care vă întâlniți într-un loc public, zgomotos, posibil un concert sau o petrecere în aer liber.

Sursa: observator.tv

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !