Horoscop 4 martie 2019. O zodie străluceşte la început de săptămână. Trăieşte un vis împlinit

Horoscopul din 4 martie aduce surprize mari pentru zodia Vărsător, dar și pentru alte zodii, ca capitolele bani, cariera, dragoste, destin. Ce anunță horoscopul astrocafe pentru toate zodiile.

Horoscop astrocafe 4 martie Berbec

Este o zi interesantă în privință prietenilor. Te preocupa în exclusivitate tot ce ține de aceștia. Ar trebui să fii un pic atent la tot ce vine din partea lor. Misterul ce învăluie acest segment, astăzi este la cote înalte. Poți primi diverse vești, sfaturi sau îndemnuri ce îți sunt de folos. În privință banilor, lucrurile sunt destul de controversate. Spre seară, bine ar fi dacă ai putea să-ți aloci un moment de respiro și să te ocupi doar de sufletul tău.

Horoscop zilnic Taur

Carieră și imaginea ta în societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt posibile situații conflictuale, greu de definit, însă vei reuși să le rezolvi cu bine. Totuși, vigilență trebuie să fie la cote înalte. Ești prea concentrat pe tot ce înseamnă social. Detașează-te din când în când. Astrele îți trimit susținere astrala în privință muncii, reușind să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Horoscopul zilei Gemeni

Cuvintele de ordine ale zilei, pentru ține sunt rafinarea sufletească. Nimeni și nimic nu îți poate abate gândurile de la propria ta persoană. Este o zi excelentă pentru vizitarea galeriilor de artă, lecturarea cărților spirituale, meditații în locuri sfinte sau chiar pentru planurile de studii pe termen lung. Și călătoriile intră în sferă ta interes. La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfășura conform hotărârilor divine.

Horoscopul de mâine Rac

Chestiunile financiare îți preocupa întreagă zi. Este vorba de banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare. Și moștenirile pot intră în discuție. Sunt chestiuni cunoscute, ce trenează de mult timp, însă astrale îți amintesc din când în când de ele. Poate o reorientare a planurilor financiare ar fi cea mai indicată. Nu că tu ești un cheltuitor, însă vremurile actuale te fac și mai strângător.

Horoscop luni, 4 martie, Leu

Prima zi a săptămânii vine cu o bogată paletă de relații parteneriale. Colaborarile pot cunoaște turnuri, care mai de care mai interesante. Misterul este prezent, dar atât cât să dea farmec ambientului. Dinamismul situațiilor te va pune la treabă, solicitându-te chiar să iei anumite decizii. Prudența trebuie să te însoțească în permanență. Se poate pune problemă banilor într-un parteneriat.

Horoscop dragoste, bani, cariera Fecioară

Muncă, muncă și iar muncă pentru ține astăzi. Evident că asta este pe gustul tău, chiar dacă este posibil să ai senzații confuze vizavi de activitățile desfășurate. Sănătatea pune ceva probleme, însă indicat este să eviți analizele și consultațiile medicale. Există riscul unor erori de diagnostic sau de procedura. Muncește atât cât trebuie, dozându-ți la maxim eforturile și timpul. Situația fnanciara începe să se îmbunătățească.

Horoscopul zilei pentru zodia Balanța

Cheful de viață și distracții va atrage în preajmă ta multă lume. Noroc că astrele te iubesc atât de mult, încât nu permit nimănui să-ți perturbe viață. Astfel că, se va restabili ordinea și disciplină rapid. Creativitatea ta este la cote înalte, indicat fiind să-ți folosești acest potențial cum se cuvine. Controversele vor fi la tot pasul. Răbdarea și discernământul trebuie avute intotdeuana la îndemână.

Horoscop Scorpion

Activitățile domestice dau startul săptămânii. Relațiile familiale sunt încordate, astfel că fii foarte atent la ce se petrece în cămin. Te apucă și dorul de copilărie, de locurile natale sau de părinți, însă nu este timp pentru visare și nostalgii. Sunt o mulțime de lucruri ce trebuie rezolvate în aceste sector și trebuie să iei atitudine. Repară, renovează, renuntă la obiectele care îți prisosesc și trasează planuri domestice noi.

Horoscop personal Săgetător

În acord cu natură ta călătoare, te avanti pe drumuri din prima zi a săptămânii. Întâlnirile sau dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la ordinea zilei. abordează totul cu prudența, deoarece sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Poți să-ți planifici anumite forme de școlarizare, de care chiar ai nevoie. Recomandate sunt cursurile de dezvoltare personală, tehnici de relaxare și respirație. După-amiază este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești.

Horoscop bani Capricorn

Ești preocupat, în mod special, de chestiuni financiare. Sunt aspecte cotidiene, însă necunoscutul și neprevăzutul domnesc în acest sector de viață. Rezolvă doar ce simți că se poate, pentru că problemele de fond se vor rezolvă în alte momente. Sunt posibile cadouri sau recompense bănești, de care indicat este să te bucuri. Sigur că sunt mărunte, dar tocmai ele alcătuiesc deliciul vieții.

Horoscop destin Vărsător

Începi ziua într-o formă excelentă. Ai chef de viață, debordezi de energie și împarți numai zâmbete și voie bună. Planifică toate treburile pentru următoarele zile, pentru că astrele te susțin bine în acest sens. O atenție deosebită ar trebui acordată capitolului financiar. Imaginea ta în societate este destul de controversată, astfel că o reevaluare a priorităților și atitudinii tale ar fi cea mai indicată.

Horoscop astrocafe Pești

Natură ta sensibilă are nevoie de retragere din forfotă vieții. Chiar dacă activitățile cotidiene îți solicita prezența, totuși nu îți poți dezlipi atenția de la sufletul tău. Indicat este să dai curs doleanțelor tale interioare, pentru că te vei descurcă foate bine. Sunt posibile stări confuze, îngrijorătoare, care au rolul de a te eliberă de poverile vieții. Ai nevoie de o schimbare totală de registru cotidian.

Sursa: romaniatv.net
CITEȘTE ȘI