Horoscop 5 aprilie. Zodia care uită tot și începe o nouă viață

Horoscopul din 5 aprilie vă recomandă să vă reorganizați viața și să vă detașați de lucrurile și de oamenii de care nu aveți nevoie. O zodie va avea parte de un nou început, iar astrele sunt mai mult decât binefăcătoare. Iată ce vă rezervă horoscopul zilei din 5 aprilie.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Berbec
Vei fi luat prin surprindere de o anumită veste. Deși ai rămas fără cuvinte, căci realizezi acum că ai avut încredere într-o iluzie, continui să crezi că totul are un rost. Nu știi care este, dar nici nu ai puterea să renunți la munca ta. Toate aceste noutăți vor produce schimbări esențiale în viața ta. Ai încredere, căci niciun efort al tău nu a fost în zadar. Vei fi răsplătit. Poate că va mai dura puțin, poate mai mult, dar totul va veni la tine… negreșit.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Taur
Toată schimbarea asta îți afectează mai mult familia, decât pe tine. Cei dragi sunt dezamăgiți – ai muncit atât de mult, iar acum un neadevăr te dă la o parte, dar tu ești cât se poate de liniștit, căci orice rău este un bine mult mai mare. Știi că o poți lua oricând de la capăt, poți fi chiar și mai bun decât au văzut foștii șefi.

Poți să ajungi mult mai sus. Astrele te susțin și ți se oferă motive să te bucuri și să crezi cu adevărat că meriți mult mai mult, că altceva mai bun e pregătit pentru tine. Acum doar odihnește-te puțin, căci foarte foarte curând te vei pune din nou pe treaba la capacitate maximă.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Gemeni
Ești puțin dezamăgit, dar mai bine ai lăsa deoparte orice resentiment, orice negativitate. Alege să vezi partea pozitivă, partea bună, plusurile – cele care te interesează pe tine, de fapt. Profesional depinzi doar de ceea ce faci, de cât de bine faci, de cât de multe realizări aduni – tot ce înveți te ajută să evoluezi. Dacă ai aflat cum stă treaba, e mai bine acum să faci ordine în viața ta – trebuie să renunți la tot ce nu-ți mai servește. Ai numai de câștigat. O viață organizată, mai liberă, este o viață mai fericită, așa cum o meriți și tu.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Rac
Starea de șoc în care ești în acest moment te face să te întrebi serios dacă te mai poți baza pe cineva, dacă mai poți avea încredere în oameni, dacă munca ta chiar mai contează pentru cineva. Toată starea va trece greu, dar va trece. Tu fii împăcat cu tine, cu tot ce ai făcut, căci ai toate motivele să fii mândru de tine, de munca ta și de realizările tale.

Astrele îți transmit acum că orice decizie radicală trebuie evitată acum, căci ai distruge totul. Oricare din cei care te-au judecat greșit și s-au îndoit de tine vor reveni la sentimente mai bune. Șefii vor avea o propunere pentru tine, iar tu ai toate șansele să-ți schimbi viața.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Leu
Ai dreptate să te simți mințit și îndurerat, dar te sfătuim să analizezi mult mai în amănunt situația, să afli adevărul, asta dacă tu consideri că relația profesională mai poate fi salvată. Este adevărat că lucrurile se vor schimba, în bine pentru tine, dar încearcă să nu te implici mai mult decât este nevoie. Păstrează-ți cumpătul. Lucrează în continuare la proiectul tău. Alții vor pleca unde vor, tu vei avea alte responsabilități. Un alt post, alt salariu. Faci față? Cu siguranță!

Horoscop 5 Aprilie 2018 Fecioară
Adevărul despre o rudă te doare foarte tare. Încearcă să nu te mai implici sentimental, lasă totul să treacă, iar toate aceste informații noi să-și facă treaba în viața celor direct avizați. Fiecare este responsabil, poate face alegeri și primește exact ceea ce a semănat. Tu ce vrei să culegi? Ai altele pe cap acum, iar asta ar trebui să fie singura ta grijă. Relaxează-te și continuă să ai așteptări de la tine, căci apar anumite semnale de schimbare în bine.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Balanță
În această zi vei vedea cât de bine este că ai ales să-ți spui adevărul. Ți-ai făcut treaba, iar acum trebuie să o continui fără să te intereseze ce anume fac toți cei din jurul tău. Ai drumul tău, ai încredere că vei fi bine și fii pregătită pentru tot ce urmează. Totul a fost bine până acum și va continua în aceeași manieră, trebuie doar ai întotdeauna aproape curajul și motivația. Scopul tău e clar, așa că mergi înainte! Știai că femeia Scoropion este femeia fatală a Zodiacului?

Horoscop 5 Aprilie 2018 Scorpion
Nu ai nicio treabă cu haosul de a serviciu. Ba mai mult, acesta chiar te ajută să-ți faci treaba și mai bine, să înaintezi cât poți de mult. Ba chiar ești acolo unde e nevoie de tine, iar șeful va remarca implicarea ta, care îți va aduce foarte multe beneficii în viitor. Succes și mult curaj în tot ce ai de făcut!

Horoscop 5 Aprilie 2018 Săgetător
Orice veste tristă te cufundă într-o stare deloc tipică ție. Ridică-te și refuză să cazi doar pentru atât. Crezi că ai pierdut, dar lucrurile stau exact pe dos. Ai câștigat respectul și încrederea altora. Adevărul este altul, iar tu îl vei afla, dar trebuie să ai răbdare. Vezi puțin cine te influențează, de fapt, de această dată? Cine vrea să te ducă pe o altă pistă? Apelează la intuiția ta și nu te mai lăsa ghidat de alții. Doar tu poți face deosebirea între adevăr și minciună. Revino-ți și lasă totul așa cum este, pentru moment.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Capricorn
Familia ta va fi foarte confuză după ce vei spune ceea ce schimbă toată situația ta. Vei simți și tu descurajarea. Dar ai toată susținerea lor, căci doar tu și cei dragi știți adevărul. Fără nicio problemă, vor apărea și oportunități mult mai bune decât cea pe care ai avut-o până acum. S-a încheiat o etapă, dar o alta începe exact din acest moment, iar tu vei fi din nou liniștit și mulțumit. Ești zodia care va începe o nouă viață.

Horoscop 5 Aprilie 2018 Vărsător
Poți trece peste orice, dar peste trădare îți este imposibil. Asta ți-e imposibil să ierți. Nu purta resentimente, alege să rămâi doar cu lucrurile bune, cu tot ce ai învățat și cu amintirile frumoase. Vei întâlni pe altcineva, chiar curând. Va fi fulgerător, neașteptat… te vei îndrăgosti. Abia acum ai întâlnit iubirea, abia acum o simți, abia acum o trăiești…

Horoscop 5 Aprilie 2018 Pești
Viața ta e un labirint, iar vestea primită te face să devii nervos și foarte confuz. Cu mult calm și răbdare te vei obișnui cu schimbarea. Vei vedea că nu e atât de grav precum pare. Viața ta are nevoie de rearanjare, are prioritate. Încredere totală, da?

sursa: yve.ro

CITEȘTE ȘI