Horoscop 5 decembrie. Zodia care are noroc la bani! Ajutor suprem din partea astrelor

Horoscopul din 5 decembrie vă recomandă să vă finalizați proiectele la care ați lucrat în decurs de un an. Este un moment prielnic pentru semnarea actelor, e rost de bani și de negocieri favorabile. Astrele îi oferă ajutorul suprem unei zodii. Ce anunță horoscopul zilei de miericuri 5 decembrie.

Horoscop 5 decembrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Încercați-va norocul, căci astăzi aveți spor la negociat salariul dumneavoastră care poate crește considerabil datorită rezultatelor remarcabile în plan profesional din ultimul timp. Primiți ajutorul suorem al astrelor!

loading...

Horoscop sănătate Berbec: O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința.

Horoscop dragoste Berbec: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio.

Horoscop carieră Berbec: Sunteți direct responsabili pentru ceea ce se întâmplă în lumea din jur, realitatea înconjurătoare este produsul propriilor voastre gânduri, decizii și acțiuni.

Horoscop 5 decembrie Taur

Horoscop bani Taur: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Taur: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale.

Horoscop dragosteHoroscop dragoste Taur: Veți visă uniunea profundă cu celălalt, veți dori să aparțineți cuiva anume, să va contopiți într-o dragoste mare.

Horoscop carieraHoroscop carieră Taur: Drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, dar pe care le depășiți păstrând limpede în minte țelul pe care vi l-ați propus și etapele atingerii lui.

Horoscop 5 decembrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Pe plan financiar va merge bine, însăși patroană banilor se ocupă de creșterea veniturilor directe.

Horoscop sănătate Gemeni: Scăderea puterii dumneavoastră de concentrare și dereglarea reflexelor pot fi combătute prin înlăturarea insomniilor.

Horoscop dragoste Gemeni: Este cel mai frumos moment din viață dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât va puteți căsători.

Horoscop carieră Gemeni: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Horoscop 5 decembrie Rac

 

Horoscop bani Rac: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați.

Horoscop sănătate Rac: Sunteți în formă și va simțiți că un sporiv de performanță la locul de muncă.

Horoscop dragoste Rac: Reprezentările dumneavoastră în privință partenerului de cuplu ideal va pune în situația de a găsi un personaj care să va aprindă imaginația și care să nu va dezamăgească.

Horoscop carieră Rac: Cu puțin efort va puteți remarcă în muncă pe care o prestați prin viziunea dumneavoastră generoasă ori complexitatea cunoștințelor pe care le stăpâniți.

Horoscop 5 decembrie Leu

Horoscop bani Leu: Combinația energetică dintre Venus și Jupiter are că rezultat o zi ideală pentru câștiguri materiale și bănești.

Horoscop sănătate Leu: Aveți nevoie de o dietă neutră și veți avea un tranzit intestinal normal care să va facă să va simțiți bine în pielea dumneavoastră.

Horoscop dragoste Leu: Neptun în viață dumneavoastră dizolvă lent hotarele, acoperind tărâmurile cu nori și ceată, pentru că apoi, în atmosferă de mister pe care singur a plăsmuit-o, să poată aruncă semințele unei alte sensibilități.

Horoscop carieră Leu: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 5 decembrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop sănătate Fecioară: Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă.

Horoscop dragoste Fecioară: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Fecioară: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 5 decembrie Balanță

Horoscop bani Fecioară: O idee care va poate veni, discutând cu cineva din familie, se poate concretiza într-un proiect nou de investiție care să va aducă profit.

Horoscop sănătate Fecioară: Vești bune pentru aceia dintre dumneavoastră care au făcut eforturi minime de a-și întreține sănătatea, ei vor fi în mare formă.

Horoscop dragoste Fecioară: Dați frâu liber romantismului în relația de cuplu, fiindcă simțiți o apropiere emoționantă de partener.

Horoscop carieră Fecioară: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 5 decembrie Scorpion

Horoscop bani Balanța: Este un moment prielnic pentru extinderea activităților cu un caracter lucrativ; fiți deschiși la posibilitatea de a reacționa rapid la ocazii ce apăr pe neașteptate, că să va bucurați de câștiguri importante.

Horoscop sănătate Balanța: Efortul dumneavoastră de ameliorare a afecțiunilor cronice poate da rezultate surprinzător de bune, mai ales în cazul afecțiunilor osoase, a celor de piele și de rinichi.

Horoscop dragoste Balanța: Dacă visați la o nouă iubire, șansele de a întâlni o persoană cu care să fiți pe aceeași lungime de undă vor crește simțitor.

Horoscop carieră Balanța: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Horoscop bani Scorpion: Primiți un impuls din partea unei femei care va încurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor.

Horoscop sănătate Scorpion: Odihnă și îngrijire corporală dau rezultate foarte bune, este bine să va luați un concediu de odihnă și să mergeți într-o stațiune montană.

Horoscop dragoste Scorpion: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește.

Horoscop carieră Scorpion: Ezitările de a ieși mai tare în față sunt justificate, dar se întrunește contextul potrivit pentru a demară un proiect care să va facă cunoscuți în domeniul în care munciți.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan.

Horoscop sănătate Săgetător: Oficial va merge mai bine, mai ales celor porniți la drum, cărora nu le mai bate inimă să iasă din piept.

Horoscop dragoste Săgetător: Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate și celor cu niște convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruște de a se căsători.

Horoscop carieră Săgetător: Propunerile dumneavoastră creative întrunesc aprecierea șefilor; este cel mai bine să va ocupați singuri de proiectele în cauza

Horoscop 5 decembrie Capricorn

Horoscop bani Capricorn: Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da tarcole și te scoate din impasul în care te găsești momentan.

Horoscop sănătate Capricorn: Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient.

Horoscop dragoste Capricorn: Fiți prezenți când e vorba de iubire, fiindcă veți descoperi dragostea cea adevărată și necondiționată.

Horoscop carieră Capricorn: Aveți de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa într-o poziție importantă în conducerea unei instituții.

Horoscop 5 decembrie Vărsător

Horoscop bani Vărsător: Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.

Horoscop sănătate Vărsător: Pentru că sistemul dumneavoastră imunitar începe să funcționeze mai bine și va sugerăm să-i dați o mână de ajutor și să includeți în alimentație usturoiul, de preferința crud.

Horoscop dragoste Vărsător: Va îndrăgostiți lulea, este o zi numai bună pentru începerea unei povești de dragoste înfiripata în timpul unei călătorii.

Horoscop carieră Vărsător: Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar.

Horoscop 5 decembrie Pești

Horoscop baniHoroscop bani Pești: Toate tranzacțiile financiare se desfășoară într-o manieră cât mai transparența și mai oficială.

Horoscop sănătate Pești: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragoste Pești: Puteți să înfiripați o idila care, alimentată de ambii parteneri, să se transforme într-o mare dragoste.

Horoscop carieră Pești: Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscata, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More