Horoscop 8 iunie. Zodia lovită din toate părțile! E cea mai neagră zi


Horoscopul zilnic din 8 iunie recomandă acceptare. Nu tot ce credem că este rău în prezent este valabil și pentru viitor, dimpotrivă, el se poate transforma în bine la momentul oportun. O zodie se simte lovită din toate părțile și parcă trăiește cea mai neagră zi! Astrele îi dau o lecție importantă de viață!

 

HOROSCOP 8 IUNIE Berbec

Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburie ușoare. Confuzia mentală este accentuată. Evită discuțiile importante, deciziile majore și spațiile aglomerate. Ocupă-te de sufletul și trupul tău! Consultațiile și analizele medicale pot intră în discuție. O baie aromată, o discuție cu cineva drag și de încredere te ajută să îți îmbunătățești starea de spirit.

HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Taur

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil astăzi să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculți, eventual să-ți notezi ce simți tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiți păreri sau decizii. Se pot face confuzii greu de remediat. Alege pe cineva drag și de încredere pentru un dialog pe îndelete.

 HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Gemeni

Multă lume este atentă la vorbele și gesturile tale, lucru care te poate necaji la un moment dat. Totuși emani un farmec irezistibil astăzi, astfel că admiratorii apăr imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse. Evită-le reprezentațiile și ocupă-te numai de treburile tale! Spre seară, compania membrilor familiei și ambianță domestica te liniștesc și te bucură pe deplin.

HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Rac

Te preocupa demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoașterii și relațiile cu oameni erudiți. Ai spor și succes în tot ce ține de întocmirea documentelor oficiale și în dialogurile colegiale. Însă nu îți divulga vastă experiență acumulată sau intențiile pe care le ai provitor la planurile tale profesionale. Spre seară, relaxează-te cu un film bun.

HOROSCOP  8 IUNIE 2018 Leu

Se pare că trebuie să onorezi niște plăți restanțe, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de altă parte, rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material. Ordonează-ți prioritățile și ajută și pe alții atât cât poți. La momentul potrivit, când te aștepți mai puțin, generozitatea îți va fi răsplătită din plin.

 HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Fecioară

În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândește-te, pe îndelete cum ai dori să se desfășoare atât relația cu partenerul de viață, cât și parteneriatele profesionale. Însă nu este momentul să-ți expui ideile și doleanțele. Deocamdată privește atent la ceilalți și caută să înveți câte ceva din vorbele sau faptele lor. Întotdeauna ceilalți sunt oglindă noastră.

HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Balanța

Neplăcerile vin din toate părțile astăzi cantr-un carusel al ghinionului, în ce privește sănătatea, banii și relațiile cu cei din jur. Simți că ești lovit din toate părțile și nu știi cum să pui stop. Dialogurile cu diverși specialiști în sănătate îți vor aduce informații utile. Fii prudent, ține cont de cele aflate și adopta o atitudine pozitivă. Numai de tine depinde însănătoșirea ta și îmbunătățirea relatilor cu ceilalți. Traversăm o perioadă în care ai nevoie de odihnă, somn și dietă potrivită. Horoscopul îți recomandă să eviți activitățile solicitante și să primești lecția pe care astrele ți-au pregătit-o! Citește și horoscopul lunii iunie pentru zodia Balanță!

HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Scorpion

Delicate momente astăzi în relațiile cu persoană iubită și copiii. Provocările sunt majore și ar fi bine să nu le dai curs. Observă atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile și concluziile pentru zilele următoare. Senzația că în umbră se petrec diverse lucruri este pregnantă. Rezervă-ți momente pentru o activitate distractivă sau un hobby.

HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Săgetător

În sânul familiei este forfotă mare. Ai dori să te implici în activități gospodărești, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de ține pentru a le rezolvă chestiuni personale. Alții, însă doresc să desfășori treburile numai cum vor ei. Tu ascultă-i pe toți, dar decide în consecință și conform dorințelor sau pricipiilor tale. Seară aduce împăcare și veselie.

 HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Capricorn

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfășura pe tonuri înalte, iar divergența opiniilor va fi evidența. Fii prudent și vorbește strictul necesar! Există riscul să-ți prezinți slăbiciunile sufletești, lucru total neindicat. Călătoriile pe distante scurte sunt o altă temă importantă a zilei. Relaxează-te cu o plimbare ușoară.

HOROSCOP  8 IUNIE 2018 Vărsător

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de altă parte este rost să primești la loc sumele cheltuite. Totuși fii prudent și evită extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Fluctuațiile financiare sunt frecvențe, astfel că nu te poți bază pe ceva concret sau stabil. Răsfață-ți simțurile cu o ședința de masaj, sauna sau cu un tratament de îngrijire corporală.

HOROSCOP 8 IUNIE 2018 Pești

Foarte ușor poți da frâu liber reacțiilor zgomotoase, lucru păgubos astăzi. Canalizează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți viață și relațiile cu ceilalți. Este necesar să renunți la țipare mentale și comportamentale vechi, care îți obstrucționează progresul. Detașează-te de cotidian și gândește-te, pe îndelete, cum ai dori să se desfășoare viață ta de acum înainte.

Sursa: a1.ro/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata