Horoscop Azi 8 Martie 2018. O zi fabuloasă pentru nativii acestei zodii

Horoscop 8 Martie pentru Berbec

Încearcă să nu te impui în mod agresiv în fața apropiaţilor, în special în faţa celor mai tineri. Ideile tale pot atrage păreri diferite şi unele critici.

Horoscop 8 Martie pentru Taur

Zile acestea ieşi în evidenţă sub toate aspectele și în sens pozitiv. Lucrul acesta îţi aduce multă apreciere din partea anturajului profesional.

Horoscop 8 Martie pentru Gemeni

Ai unele nemulţumiri legate de serviciu. Niste persoane din alt mediu vad în tine un om serios şi de încredere. Ori de câte ori când cineva apropiat se simte cuprins de îndoieli tu eşti capabil să-l ajuţi cu plăcere.

Horoscop 8 Martie pentru Rac

O relaţie importantă, cu o persoană mai tânără este pe cale să îţi domine gândurile în aceasta perioadă. Nu te lăsa copleşit de sentimente.

Horoscop 8 Martie pentru Leu

Astăzi intuiţia te ajută să spui lucrurilor pe nume. Ai şansa de a te bucura de armonia din familie sau de relaţia cu partenerul de viață.

Horoscop 8 Martie pentru Fecioară

Nu toate problemele care îţi stau  pe cap au o rezolvare rapidă. Solutia stă însă într-o listă de priorităţi. Un amic te solicită la un plan comun.

Horoscop 8 Martie pentru  Balanţă

Oamenii care te critică zilele acestea îţi pot deveni, cei mai buni prieteni. Abilităţile de comunicare te ajută să câştigi încrederea celor din jur.

Horoscop 8 Martie pentru Scorpion

Dacă ai răbdare şi înţelegi că oamenii au dreptul la puncte de vedere diferite, vei relaxa atmosferă din jurul tău. Fmilia tinde să te acapareze.

Horoscop 8 Martie pentru  Săgetător

Astrele îți recomandă astăzi să aduci un echilibru între diversele preocupări care te solicită. Încrederea în tine îţi dă aripi şi te ajută enorm.

Horoscop 8 Martie pentru  Capricorn

Atmosfera din jurul tău devine mai puţin încordată .Atitudinea pozitivă şi, preocuparea faţă de sănătate, îţi dau o stare generală favorabilă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

CITEȘTE ȘI