Horoscop din 9 octombrie 2018 Previziunile Uraniei Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă .

Pe 9 octombrie 2018, Luna Nouă va traversa zodia Balanţei şi va aduce cu sine schimbări neaşteptate în toate sectoarele vieții. Acest aspect format de Lună este benefic începuturilor, iniţiativelor şi demarării proiectelor. Este momentul în care poți face cam tot ceea ce îți propui.

BERBEC

Luna Nouă din 9 octombrie 2018 influențează cu precădere sectorul parteneriatelor, favorizând atenuarea tensiunilor dintre soți și evitarea conflictelor cu partenerii de afaceri sau de proiect. Dialogurile purtate în preajma zilei de 9 octombrie sunt menite să rezolve o chestiune complicată a unei situații confuze.

loading...

TAUR

Luna Nouă în Balanţă va influenţa sectorul activității profesionale, permiţând o nouă abordare ori începerea unui nou tip de activitate. De asemenea, în preajma zilei de 9 octombrie puteți face eforturi de a alunga asperitățile și nemulțumirile trecătoare, eforturi care vor da roade.

GEMENI

Luna Nouă în Balanță din 9 octombrie 2018 poate aduce în viețile voastre o persoană deosebit de plăcută, blândă, echilibrată, pe placul sufletuui vostru, care, prin calmul răspândit, să vă aducă liniștea după care tânjiți de multă vreme.

RAC

Aspectul format de Lună aduce cu sine o posibilă schimbare de atitudine într-o chestiune de interes familial. Aveți tedința de a ceda în fața ambițiilor dezvoltate de rudele cu care, până acum, nu ați ajuns la nici o înțelegere.

LEU

Luna Nouă din 9 octombrie 2018 vă aduce în preajmă persoane de pe urma cărora puteți avea anumite beneficii. Cel mai probabil, aceste persoane le puteți întâlni într-o deplasare de scurtă durată.

FECIOARĂ

În această perioadă, simțiți nevoia unei reechilibrări financiare, facilitată de Luna Nouă din 9 octombrie 2018. Grație acestui aspect format de Lună, veți da curs unei intenții mai vechi de a desfășura și alte activități, în afara serviciului, pentru a vă suplimenta veniturile.

BALANȚĂ

Luna Nouă se formează în semnul vostru zodiacal, făcând să strălucească toate calitățile voastre. Aspectul format de Lună în zodia voastră marchează un început, o schimbare, o atitudine nouă față de un sector de viață sau o chestiune personală pe care, de acum încolo, o veți aborda altfel.

SCORPION

După ce, în această perioadă, ați făcut eforturi majore și adevărate exerciții de voință pentru a vă putea abține să nu ripostați la atacuri și provocări, Luna Nouă aduce cu sine schimbări în interiorul vostru, de natură să marcheze o schimbare de atitudine, de tactică, de conduită.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă din 9 octombrie 2018 influențează cu precădere planul relațiilor. Aici poate apărea o modificare: se reașază atitudinea și intențiile voastre față de una sau mai multe persoane care aparțin grupului pe care îl frecventați.

CAPRICORN

Luna Nouă din 9 octombrie 2018 aduce cu sine un eveniment menit să schimbe percepția publicului asupra voastră. Contextul este echilibrat și evoluează într-o notă pozitivă, dar se va nuanța simțitor în funcție de vârstă și statut social personal arătând mai ales latura drastică a spiritului justițiar al Balanței, ca semn ce patronează justiția și noțiunea de dreptate și adevăr.

VĂRSĂTOR

În această perioadă, fantezia și speranța voastră prind aripi. Aveți planuri mari și senzația că veți obține totul ușor. Luna Nouă din 9 octombrie 2018 vine să amplifice  această stare de grație, vecină cu visul, alimentându-vă dorința de schimbare radicală.

PEȘTI

Luna Nouă din 9 octombrie 2018 vă ajută să depășiți o etapă dificilă sau să faceți un pas inspirat pe calea negocierii legate de un beneficiu material care ar urma să vă revină.

Sursa: avantaje.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata