Horoscop Duminica 16 Decembrie. Ce zodie câștigă bani și moșteniri! E favorita astrelor!

Horoscopul din 16 decembrie vă recomandă să vă bucurați de o zi nemaipomenită alături de cei dragi. Este un context astral favorabil tuturor zodiilor. Ce zodie este însă favorita astrelor: se întrevăd câștiguri fabuloase de bani, moșteniri.

Horoscop 16 decembrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Aceia dintre dumneavoastră, care se pregătesc să aibă un nou serviciu, au mare spor la negociat și câștigul salarial poate crește considerabil.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Berbec: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragoste Berbec: Partenerul de viață va apreciază mai mult că de obicei dovezile de afecțiune și va răspunde cu aceeași monedă.

Horoscop carieră Berbec: Aceia dintre dumneavoastră, care au nevoie de suportul autorităților, pot miză pe el; este posibil că proiectele de care va apucați să includă și o latură artistică.

Horoscop 16 decembrie Taur

Horoscop bani Taur: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop sănătate Taur: Vreți să scăpați de bolile de care suferiți? Consumați ceai de afine care activează circulația venoasă și faceți masaj cu ulei de eucalipt care va menține sprinteneală, consumați ceai de sunătoare pentru un somn odihnitor.

Horoscop dragoste Taur: Va puteți îndrăgosti de cineva din cercul de prieteni, pentru că rezonati afectiv cu acea persoană.

Horoscop carieră Taur: Aveți ocazia să puneți la punct o afacere de familie și primiți sfaturi profesionale excelente de la cei apropiați.

Horoscop 16 decembrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Beneficiul dumneavoastră operează în domeniul banilor, arătând că o deschidere în afaceri poate influența în bine în mod imprevizibil, venituri directe.

Horoscop sănătate Gemeni: Primiți energie bună din toate părțile care va alimentează starea fizică, starea emoțională și starea mentală.

Horoscop dragoste Gemeni: Puteți începe o relație de dragoste sub auspicii promițătoare; vedeți lumea în roz și va transformați în romantici incurabili.

Horoscop carieră Gemeni: Vi se va întâmplă ceva mare, bun, neașteptat, veți primi propuneri onorante care va vor ambiționa în dorință de a va atinge țelurile profesionale.

Horoscop 16 decembrie Rac

Horoscop bani Rac: Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare.

Horoscop sanatate Rac: Atitudinea pozitiva in fata vietii se traduce mereu printr-o amliorare a starii de sanatate a dumneavoastra.

Horoscop dragoste Rac: Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata

Horoscop cariera Rac: Aveti planuri grandioase, in care se tinteste clar si precis, in care scopul e urmarit cu tenacitate, iar succesele va vor coplesi adesea.

Horoscop 16 decembrie Leu

Horoscop bani Leu: Să te alegi cu niște câștiguri suplimentare, în avantajul intereselor tale, înseamnă să obții progrese semnificative în rezolvarea unor chestiuni bănești.

Horoscop sănătate Leu: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasă pe un maxim de formă trebuie să va ajutați ficatul și plămânii printr-un consum de silimarina în asociere cu sucul proaspăt de citrice.

Horoscop dragoste Leu: Va apucă cheful de distracție și va veți amoreza de cineva pe care l-ați cunoscut la o petrecere între prieteni.
Horoscop carieră Leu: Drumul către succes va este presărat cu tot felul de situații solicitante, dar pe care le depășiți păstrând limpede în minte țelul pe care vi l-ați propus și etapele atingerii lui.

Horoscop 16 decembrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Se construiește momentul de luna plină când, prin intermediul amicilor dumneavoastră aveți posibilitatea de a atrage noi resurse bănești în afacerea pe care ați construit-o cu membrii familiei.

Horoscop sănătate Fecioară: Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient.

Horoscop dragoste Fecioară: Aveți nevoie de un timp petrecut în solitudine, pentru a încerca să descoperiți gradul de intensitate al sentimentelor față de persoană de lângă voi.

Horoscop carieră Fecioară: Asocierile familiale întemeiate acum se anunța profitabile și corecte pentru toți membrii.

Horoscop 16 decembrie Balanță

Horoscop bani Balanța: Vi se oferă o frumoasă ocazie de investiție care are drept rezultat câștiguri materiale și financiare.

Horoscop sănătate Balanța: Primiți energie bună din toate părțile care va alimentează starea fizică, starea emoțională și starea mentală.

Horoscop dragoste Balanța: Nu puteți există unii singuri, sunteți parte a unui univers mult mai larg, străbătuți cu toții de același har divin-dragostea.

Horoscop carieră Balanța: Aveți ocazia să folosiți cu măiestrie niște ponturi primite discret pentru a va pune pe picioare nouă afacere, sunteți ajutat în acest sens de către asociații dumneavoastră printr-o infuzie de capital.

Horoscop 16 decembrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Puneți banii pe care îi aveți la treabă și vi se vor întoarce și roadele unor investiții anterioare.

Horoscop sănătate Scorpion: Treceți printr-o perioadă de îmbunătățire a sănătății dumneavoastră, este o perioadă de maximă formă fizică susținută de mișcare și de consum alimentar ponderat.

Horoscop dragoste Scorpion: Aveți o viață emoțională bogată și veți luă o decizie importantă privind existența personală și cea afectivă.

Horoscop carieră Scorpion: Nu va vor lipsi tenacitatea, încrederea și voința de a reuși în viață, de a găsi un nou serviciu.

Horoscop 16 decembrie Săgetător

Horoscop bani Sagetator: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. De asemenea, sunt anunțate câștiguri fabuloase de pe urma unor moșteniri. Săgetătorii sunt favorizați de astre!

Horoscop sanatate Sagetator: In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite.

Horoscop dragoste Sagetator: Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili.

Horoscop cariera Sagetator: Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Horoscop 16 decembrie Capricorn

 

Horoscop bani Capricorn: Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera.

Horoscop sanatate Capricorn: Primiti energie buna din toate partile care va alimenteaza starea fizica, starea emotionala si starea mentala.

Horoscop dragoste Capricorn: Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva.

Horoscop cariera Capricorn: Trigonul regal va ajuta sa va concretizati ideile prin intermediul grupului de lucru si va aduce sprijinul unor persoane influente.

Horoscop 16 decembrie Vărsător

Horoscop bani Varsator: Ar trebui sa ai in atentie preocuparea de a castiga bani din activitatea pe care ti-ai propus sa o demarezi astazi.

Horoscop sanatate Varsator: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Horoscop dragoste Varsator: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.

Horoscop cariera Varsator: Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.

Horoscop 16 decembrie Pești

Horoscop bani Pești: Va ocupați cu eficientă de bani, deoarece aveți aplombul necesar de a negocia bine; veți avea succes în perioadă potrivită semnării de contracte.

Horoscop sănătate Pești: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragoste Pești: În cuplurile stabile este bine să va exercitați talentul de a ascultă ce spune și celălalt și, în felul acesta, puteți discută cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia și mai mult.

Horoscop carieră Pești: Câștigați din ce în ce mai multă prestanța în ochii lumii, cu o condiție să depuneți puțin mai mult efort.

Sursa: a1.ro
CITEȘTE ȘI