Horoscop iulie 2023 cu Cristina Demetrescu. Racii stau bine din punct de vedere energetic, iar Scorpionii se conectează cu planul divin

Horoscop iulie 2023 cu Cristina Demetrescu. Mercur, planeta comunicării, a intrat în Rac, iar în perioada următoare este posibil să simțim nostalgia crescând, să recurgem la șantaj emoțional și să eliberăm unele tensiuni refulate, conform astrologului Cristina Demetrescu.

„Este posibil să devenim mai sensibili și plini de lacrimi, deoarece ne întoarcem în trecut și devenim nostalgici. Putem recurge la șantaj emoțional în relațiile noastre și să eliberăm anumite tensiuni și frustrări acumulate.

Există oameni care nu acordă importanță trecutului, dar acesta face parte din viața noastră și nu am putea progresa fără să-l luăm în considerare. Este important să acordăm atenție emoțiilor noastre, să ne odihnim, să dormim și să fim conștienți de starea noastră interioară”, a menționat Cristina Demetrescu în timpul elaborării horoscopului pentru perioada iulie 2023, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop iulie 2023 cu Cristina Demetrescu
Află ce te așteaptă în luna iulie, conform Cristinei Demetrescu.

Zodia Berbec

Conjuncția Soare-Mercur în Rac atrage atenția Berbecilor către aspectele domestice ale vieții lor. Aceasta poate implica modificări în casă, aranjamente, tratative legate de acte și documente, design interior sau contactul cu membrii familiei care sunt plecați în străinătate. Este important ca Berbecii să aibă grijă și de metabolismul lor.

Zodia Taur

Taurii pot avea oportunitatea de a călători și de a se conecta cu membrii familiei lor. Vor simți o chemare interioară și vor merge în locuri care le aduc bucurie sufletească. De asemenea, pot rezolva acte și documente importante și pot găsi o casă sau o locație de vacanță potrivită pentru ei. Aceste acțiuni pot fi considerate o investiție pentru ei.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt caracterizați în mod special prin latura lor mentală, însă a fost dificil pentru ei să facă alegeri din cauza unei anumite ambiguități. Emoția și intuiția îi ajută să înțeleagă mai bine ce ar trebui să păstreze pentru ei înșiși și ce ar trebui să lase să se întâmple în mod natural. Aceste alegeri vor deveni mai ușoare pentru ei, putând să se concentreze pe relații și ocazii cu care s-au confruntat până acum.

Zodia Rac

Conform Cristinei Demetrescu, Racii sunt plini de energie, deoarece Soarele se află în zodia lor. Sunt dinamici, mereu în mișcare și pe drumuri. Este posibil să devină mai vorbăreți, deoarece emoția îi determină să exprime o mulțime de lucruri. Totuși, ei sunt și persoane foarte importante în anumite situații, deoarece energia este de partea lor. Își vor recăpăta forța și vitalitatea din punct de vedere energetic și medical, rezolvând unele probleme de sănătate.

Zodia Leu

Conform Cristinei Demetrescu, nativii din Leu simt nevoia de protecție în această perioadă. Fie că este vorba despre protejarea casei, a patrimoniului sau a propriilor emoții, ei vor să elimine din jurul lor persoanele care le consumă energia și care nu îi înțeleg. Vor face ordine în viața lor. În această perioadă, sunt mai retrași și nu simt nevoia de a-și dezvălui în fața tuturor ceea ce le stă pe inimă. Este important să acorde o mare importanță odihnei.

Zodia Fecioară

Conform Cristinei Demetrescu, fecioarele se implică prea mult emoțional într-o problemă a prietenilor lor. Se încarcă cu lucruri care pot depăși limitele și le pot afecta. Fecioara este zodia psihologului, ceea ce înseamnă că consumă o mare cantitate de energie. Există posibilitatea să fie influențate emoțional de cineva și să acționeze în consecință, ceea ce poate să nu fie benefic pentru ele.

Zodia Balanță

Conform Cristinei Demetrescu, balanțele ar trebui să fie atente atunci când dețin funcții de conducere sau când trebuie să ia decizii importante, deoarece în această perioadă există tendința de a gândi emoțional și subiectiv. În general, deciziile ar trebui luate în mod obiectiv. Este posibil să resimtă și oboseală, deoarece această perioadă cu planetele în Rac poate fi obositoare pentru ele.

Scorpion

Conform Cristinei Demetrescu, scorpionii pot avea călătorii de suflet în această perioadă. Pot avea întâlniri cu rude în afara granițelor țării și pot dori să-și întemeieze o familie în afara țării. Pentru ei, rugăciunea și conectarea la planul divin sunt extrem de importante în acest moment, pentru a ști ce au de făcut și pentru a alege calea corectă. Comunicarea cu sinele este, de asemenea, esențială.

Zodia Săgetător

Conform Cristinei Demetrescu, săgetătorii intră într-o perioadă în care nu ar trebui să se epuizeze prea mult, deoarece energia lor este scăzută atunci când Soarele trece prin zodia Rac. Dacă nu sunt implicați într-o serie de tranzacții care să le mențină în contact cu anumite persoane, ar fi bine să își ia o vacanță sau un concediu, evitând să consume prea mulți bani și energie și să nu facă excese.

Zodia Capricorn

Conform Cristinei Demetrescu, capricornii au o concentrație de planete în zona relațiilor, căsătoriei și partenerilor, ceea ce poate aduce o dinamică de tipul șantajului emoțional în două sensuri. Este posibil ca Capricornul să fie pus într-o situație restrictivă de către partener, iar acesta, sub influența familiei, poate forța anumite evenimente, cum ar fi o căsătorie, având la bază aspecte emoționale. În același timp, Capricornul are nevoie de înțelegere emoțională din partea partenerului.

Zodia Vărsător

Conform Cristinei Demetrescu, vărsătorul poate fi atras către sfera creativă a profesiei sale, acordând mai multă importanță acestui aspect. Are responsabilități față de familia sa și trebuie să găsească timp pentru a-i ajuta pe părinți, dar și pentru a angaja o persoană care să-l ajute în treburile casnice, cum ar fi o bonă sau o menajeră.

Zodia Pești

Pentru Pești, planetele sunt foarte bine poziționate, ceea ce îi stimulează. Există posibilitatea ca aceștia să se îndrăgostească și să experimenteze emoții puternice. Cu toate acestea, există riscul de a suferi din cauza faptului că emoțiile lor pot fi dispersate și nu se concentrează în mod adecvat pe partener. Peștii nu sunt cele mai echilibrate persoane din lume, conform astrologului Cristina Demetrescu, exprimându-se în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Navigare în articole

CITEȘTE ȘI