Horoscop Luni 10 Decembrie. Zodia susținută de astre! Primește cadouri și bani

Horoscopul din 10 decembrie vă recomandă să vă bucurați de o zi cu aspecte benefice. O zodie primește bani și cadouri, dar și vești despre o noi posibilități de avansare în carieră.

Horoscop 10 decembrie Berbec

Ziua este marcată de discuții cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unei instituții. Este nevoie să-ți justifici activitățile profesionale, în special cele care privesc parteneriatele și proiectele de anvergură. În funcție de prezentarea ta de astăzi se vor modifică termenii și condițiile de desfășurare a activitătilor în care ești implicat alături de alții. Alege-ți cuvintele cu grijă, susține-ți opiniile cu dovezi palpabile și ascultă și eventualele reproșuri din partea celorlalți.

loading...

Horoscop 10 decembrie Taur

Se conturează vești legate de străinătate. Unele te pot alarmă, însă nu este cazul. Chiar dacă apăr amânări sau neînțelegeri în demersurile ce privesc o călătorie, ai răbdare, deoarece se vor rezolvă că prin minune. Pe de altă parte s-ar putea să fie nevoie să-ți îmbogățești paletă educațională, prin înscrierea la cursuri pe termen lung sau universitare. Oricum, elevarea sufletească devine o temă importantă pentru ține, pe măsură ce se scurg orele zilei.

Horoscop 10 decembrie Gemeni

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relatiilor cu insitutiile financiare. Verifica-ti bugetul si rezuma-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, insa deocamdata te poti baza pe ajutorul material al partenerului de viata sau al celor de afaceri. Pe de alta parte, in tumultul cotidian, gandurile iti pot fi atrase catre domeniile spirituale. De mare folos ti-ar fi dialogul cu cineva drag despre relatia omului cu divinitatea.

Horoscop 10 decembrie Rac

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relațiilor cu insitutiile financiare. Verifică-ți bugetul și rezumă-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, însă deocamdată te poți bază pe ajutorul material al partenerului de viață sau al celor de afaceri. Pe de altă parte, în tumultul cotidian, gândurile îți pot fi atrase către domeniile spirituale. De mare folos ți-ar fi dialogul cu cineva drag despre relația omului cu divinitatea.

Horoscop 10 decembrie Leu

Debutul săptămânii îți aduce multă forfotă la serviciu. Treburile vin în avalanșă, sunt urgente, iar colegii doar te provoacă, dar nu au chef să-ți dea o mână de ajutor. Recomandabil este să-ți planifici activitățile pentru întreagă săptămâna. Sănătatea este vulnerabilă. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Alternează orele de muncă cu cele de odihnă și dormi mai mult.

Horoscop 10 decembrie Fecioară

Dorință de aventură și distracții este accentuată. Ai dori să fii vesel, relaxat și încerci să-i molipsești și pe ceilalți cu umorul tău. În special persoană iubită îți poate face reproșuri deoarece ești foarte cheltuitor în ultimul timp cu prietenii și rudele tale. Controlează-ți stările, gândește-te puțin la cele spuse de cea sau de cel iubit și aplică corecțiile necesare. După-amiază, organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi sau, orientează-ți eforturile către un hobby.

Horoscop 10 decembrie Balanță

Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile gospodărești. Se pare că va trebui să faci ceva cheltuieli fie pentru reparații curente, fie pentru îmbogățirea patrimoniului familial. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puțin efort și înțelegere față de cei dragi poți depăși orice situație neplăcută. Ești emotiv, destul de subiectiv în discuții și poți trage concluzii greșite din cele petrecute astăzi. Relaxează-te!

Horoscop 10 decembrie Scorpion

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri astăzi. Indiferent de scopul călătoriilor, într-un anume fel te vei bucură de cele întreprinse astăzi, chiar dacă la prima vedere te poți enerva zdravăn. Mentalul cotidian îți este bulversat, de aceea fii scump la vorba. Cineva apropiat îți poate oferi informații legate de cunoștințele apropiate sau despre neamuri. Selectează cele aflate și evită implicarea emoțională în treburile altora.

Horoscop 10 decembrie Săgetător

Ziua îți aduce cheltuieli și informații legate de câștigurile tale din activitatea desfășurată la un serviciu. Se pare că plănuiești demult să cumperi obiecte de înfrumusețare, fie a trupului tău, fie a spațiului în care locuiești. Ești zodia susținută de astre, primești bani și cadoui, vești despre o nouă salarizare. Recomandabil este să faci economii, să eviți cheltuielile nefondate sau alte tipuri de investiții. Este o perioadă dificilă din punctul de vedere al veniturilor tale. După-amiază, rezervă-ți momente pentru relaxare.

Horoscop 10 decembrie Capricorn

Starile tale de spirit sunt fluctuante si cu greu reusesti sa te intelegi cu ceilalti. Beneficiezi de multa energie astrala, pe care ar trebui sa o canalizezi eficient in treburile tale prioritare. Esti tentat sa te bazezi mult pe prieteni si protectori, insa nu se recomanda. Stai putin deoparte de forfota cotidiana si evita sa te implici in problemele altora. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru odihnă, relaxare și pentru taifas cu cei dragi.

Horoscop 10 decembrie Vărsător

Contextul astral de astazi te predispune la interiorizare si tacere. Sufletul si trupul tau au nevoie de odihna si desprindere de lumea materiala, asa incat bine ar fi sa le indeplinesti dorintele. Esti nemultumit de tot ce se petrece in jurul tau si cu cat te gandesti mai mult la asta, cu atat iti dai seama ca deocamdata nu prea poti schimba mare lucru. Traversezi o perioada in care esti sustinut de catre astre sa-ti remodelezi personalitatea si modul de insertie in viata sociala.

Horoscop 10 decembrie Pești

Ziua iti aduce altercatii serioase cu prietenii si protectorii. Disputele se pot transforma in adevarate conflicte pe termen lung, de aceea fii prudent si evita provocarile. Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, asa incat nu pune baza pe ce se discuta. Exista si varianta sa apara in prejama ta prieteni noi, oameni de nadejde si mult mai apropiati ca mod de gandire de al tau. Dupa-amiaza este potrivita pentru a viziona o piesa de teatru sau un film bun.

Sursa: a1.ro
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata