Horoscop Luni 31 Decembrie. Ce zodie are un final de an fabulos! 2019 va fi pe măsură!

Horoscop 31 decembrie. O dată importantă care mearchează final de lună și final de an 2018. Anul 2019 va fi pe măsura așteptărilor acestei zodii. Beneficiază de toată energia astrală pentru asta! Ce anunță horoscopul zilei de 31 decembrie pentru toate zodiile.

Horoscop 31 decembrie Berbec

Ziua îți poate aduce în relațiile parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau cu colaboratorii. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, așa încât nu pune bază pe ce se discută astăzi. După-amiază răsfață-te cu o petrecere deosebită alături de partenerul de viață. Îngrijește-ți în permanență sănătatea și dozează-ți eforturile în câmpul muncii.

 

Horoscop 31 decembrie Taur

Multă muncă se anunța fie la serviciu, fie acasă. Dialogurile colegiale sunt frecvențe, însă ai grijă că domnește în aer izul conflictului. Ocupă-te doar de îndatoririle tale și evită provocările celorlalți. Sanatateaintregului organism este vulnerabilă de aceea fii prudent și cât mai discret. Ține o dietă și dozează-ți eforturile. Folosește mai mult remedii naturiste și lasă deoparte analizele și consultațiile medicale, pe cât posibil.

Horoscop 31 decembrie Gemeni

Ai avea spor și succes la hobby-uri. Rezervă-ți momente pentru a te ocupă de o activitate plăcută și recreativă. Ceilalți îți pot creă neplăceri, în special persoană iubită și copiii. Ai grijă și de nevoile celor dragi, ascultă-le doleanțele și vezi cu ce și cum poți să îi ajuți. Spre seară organizează o petrecere surpriză pentru cei dragi. Este nevoie să-ți modelezi atitudinea și concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei.

Horoscop 31 decembrie Rac

Începutul săptămânii îți aduce multă forfotă în sferă familială. Se pare că ai multe treburi de rezolvat în legătură cu casă sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate și ar fi bine să-ți controlezi reacțiile. Ține cont de părerile și sfaturile celor dragi. Se recomanda o atenție deosebită la spațial locativ, deoarece se pot produce avarii deosebite.

Horoscop 31 decembrie Leu

Se conturează întâlniri și dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informațiile pe care le afli astăzi te pot pune serios pe gânduri. S-ar putea să fie nevoie să îți îmbogățești palmaresul educațional cu forme de instruire noi, însă pe termen scurt. Dacă ești deja implicat în cursuri sau diverse studii, reține că procesele de învățare-evaluare sunt deficitare și cu greu poți face față unui discurs sau unei probe.

Horoscop 31 decembrie Fecioară

Sunt momente prielnice pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Înfrânează-ți tendința de a cheltui fără rost și de a-ți oferi ajutorul fără să îți fie cerut. Veniturile din muncă desfășurată la un serviciu se pot rotunji substanțial, fie primind cadou o sumă de bani sau favoruri, fie se va mari remunerația de acum încolo. Energia vitală fluctuează mult și de aici și stările tale de spirit. După-amiază rezervă-ți momente de relaxare alături de cei dragi.

Horoscop 31 decembrie Balanță

Beneficiezi de multă energie astăzi. Ai chef de vorba, te implici în mai multe treburi deodată, iar ceilalți sunt fascinați de viteză cu care abordezi totul. Calmează-te, selectează-ți prioritățile și ocupă-te doar de treburile tale.  Emotivitatea și subiectivismul sunt la cote înalte și riști să pierzi multă energie vitală. Organismul îți este slăbit, recomandabil fiind să mănânci sănătos și să te hidratezi suficient. La serviciu fii cu ochii în patru. Zodia Balanță va avea un final de lună fabulos, la fel va fi și anul 2019. Energia astrală va fi la cote maxime pentru tine, iar tu vei ști s-o folosești în beneficiul tău.

Horoscop 31 decembrie Scorpion

Ziua este favorabilă activităților de rutină și dacă se poate departe de ochii și urechile lumii. Forțele tale sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sferă profesională, de aceea ai grijă cum îți îndeplinești îndatoririle și cum relationezi cu colegii. O discuție de taină cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții oficiale îți va lămuri unele chestiuni necesare pentru bunul mers al lucrurilor în carieră ta.

Horoscop 31 decembrie Săgetător

Ziua este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurcă excelent. Ți se pot recunoaște meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuți sau vizavi de implicarea ta în acțiuni umanitare, Totuși fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urmă muncii și experienței tale. În domeniul profesional, atât șefii, cât și colegii sunt cu ochii pe ține.

Horoscop 31 decembrie Capricorn

S-ar putea să participi la reuniuni importante, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregătește-te serios și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat. Ordonează-ți gândurile și vorbește scurt, direct și la obiect. Nemulțumirile sau transformările din sferă domestica îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat și sancționat mai ales de colegi și șefi.

Horoscop 31 decembrie Vărsător

Veștile din străinătate se țin lanț. Cu toate că multe te neliniștesc, cu puțin efort și discernământ îți poți stăpâni emoțiile și controla reacțiile față de ceilalți. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă, vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pentru dialoguri pe teme sprituale cu cei dragi.

Horoscop 31 decembrie Pești

Este nevoie să achiți facturi restanțe sau să iei legătură cu instituții financiare. Se pare că primești ajutor material substanțial din partea partenerului de viață, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intră în discuție rezolvări ale partajelor în urmă unui divorț sau moștenirile. Există multe hibe ascunse vizavi de banii și bunurile pe care le deții cu alții. De evitat împrumuturile, investițiile și cheltuielile nefondate!

Sursa: a1.ro
CITEȘTE ȘI