Horoscop Miercuri 28 Noiembrie 2018. Astrele întrevăd noroc în afaceri şi surprize frumoase în dragoste

Horoscop 28 noiembrie 2018. O zi promiţătoare din punct de vedere financiar. Staţi departe de situaţiile tensionate şi nu vă implicaţi în conflicte. Unii nativi au şanse mari de a obţine o majorare de salariu.

În dragoste lucrurile stau bine. Fiţi deschişi, sinceri şi oferiţi încredere persoanelor care v-au dovedit că merită această şansă.

Horoscop 28 noiembrie 2018 Berbec

Berbecii au parte de o zi foarte bună, mai ales în plan profesional. Aveţi ocazia de a v îndeplini un vis, de a pune în final în apicare acel proiect la care aţi muncit multă vreme, lucru care vă va schimba viaţa în bine. Un singur lucru s-ar putea să nu vă încânte prea tare, faptul că nu toate persoanele din viaţa voastră se vor bucura de realizările voastre. Nu vă faceţi griji, îndepărtaţi-vă de acei oameni invidioşi şi păstraţi aproape doar persoanele care îşi au locul alături de voi.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Taur

Taurii trebuie să îşi monitorizeze cu atenţie veniturile, pentru a nu întâmpina dificultăţi la sfârşitul acestei luni. Ziua se anunţă destul de favorabilă, dar aveţi grijă cum vă îmbrăcaţi, temepraturile vă pot juca feste şi este de preferat să evitaţi o răceală în această perioadă. Seara veţi avea oportunitatea să revedeţi o persoană dragă, în mod întâmplător, dar vă veţi bucura nespus de moment.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Gemeni

Gemenii au parte de o zi productivă, plină de inspiraţie, mai ales la serviciu. Profitaţi de talentul şi creativitatea voastră, mai ales în proiectele cerute de şefi care au o importanţă sporită şi veţi observa la final că aţi dat lovitura. S-ar putea să fiţi răsplătiţi cu vârf şi îndesat pentru munca prestată. Este posibilă o majorare de salariu.

Horoscop 28 noiembrie 2018 Rac

Racii vor fi, astăzi, plini de optimism. Totuşi, veţi avea anumite momente în care vă veţi compara viaţa cu cea a prietenilor şi cunoştinţelor. Acest lucru nu vă aduce decât energii negative, iar faptul că vă uitaţi în grădina vecinului nu vă va face să vă simţiţi mai bine. Optimismul cu care sunteţi înzestraţi vă va ajuta să treceţi cu bine peste toate aceste momente de cumpănă, iar la sfârşit veţi realiza că trebuie să fiţi mult mai recunoscători pentru ceea ce aveţi deja. Spre seară, încercaţi să vă relaxaţi pentru a vă încărca bateriile.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Leu

Leii trebuie să înţeleagă că doar dacă îşi vor schimba comportamentul şi stilul vor avea parte de lucruri bune în viaţă. Faptul că priviţi toate lucrurile din jur plini de o energie negativă, nu vă aduce nimic bun. Astrele sunt de partea voastră, iar astăzi este o zi perfectă pentru a începe să vă schimbaţi. Întreaga lume se va schimba dacă voi veţi fi cei care vor face primul pas. După acest pas, veţi descoperi că numeroase lucruri bune vi se vor întâmpla.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Fecioară

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o întâlnire de gradul zero cu o persoană pe care aţi iubit-o din tot sufletul în trecut, dar care nu v-a împărtăşit sentimentele. După tot acest timp, veţi descoperi că de fapt nu vă potriveaţi deloc, însă veţi avea un sentiment de milă şi de frustrare. Dacă totuşi s-ar fi întâmplat să fiţi împreună, poate reuşeaţi să aduceţi acea persoană la nivelul vostru. Totuşi, astrele vă surâd, iar spre seară veţi cunoaşte o persoană cu care vă potriviţi perfect şi alături de care aţi putea trăi tot restul vieţii. Va fi chiar în faţa vostră.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Balanţă

Totă ziua vei fi pe fugă şi îngrijorat de ceva. De aceea, vei avea fel de fel de probleme, de la încurcatul unor documente oficiale sau alte hârtii de la locul de muncă, până la stres. Dacă te opreşti o clipă, respiri şi conştientizezi că atitudinea ta mentală e dată controlul pe care îl ai asupra ta, vei vedea cât de mult contează felul în care vrei să te perceapă alţii. Sfatul zilei: răspunde la o singură întrebare, cât de rău e dacă nu reuşeşti să faci ceva anume astăzi?

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Scorpion

Asăzi vei fi subiect de zvonuri şi bârfe şi vei vedea ce cruzi sunt oamenii cărora nu le pasă. Ia-o încet şi dacă vei trata cu umor astfel de situaţii, vei ieşi cu bine din ele. Lasă-i pe alţii să-şi piardă ziua cu bârfele, tu vezi-ţi de treburile tale şi apropie-te de rezolvarea problemelor care apar. Ceva ce vei face azi va alimenta bârfele, dar asta nu ar trebui să te preocupe sau să aibă vreun efect asupra ta.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Săgetător

Astăzi laudele şi compplimentele vor curge, la adresa ta. Poate cineva va fi atras de frumuseţea ta, altcineva va apercia calităţile interioare, un talent unic, sau alte virtuţi. Rămâi modest când mulţumeşti şi apreciază aceste semne de atenţie. Seara e timoul să te gândeşti serios ce faci în continuare cu viaţa ta. E vorba despre noi obiective profesionale. În chestiuni personale, nu e nevoie să schimbi ceva.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Capricorn

Astăzi, Capricornii ar trebui să aleagă calea compromisului într-o dispută destul de serioasă. La final, e bine să acceptați că e o concluzie bună, deși nu e tocmai ideea voastră inițială. Fiți
toleranți cu cei din jurul vostru și nu veți avea parte de conflict. După-amiază, concentrați-vă asupra unor mici obiective pe care vi le-ați propus. Dacă aveați în plan să faceți unele mutări prin casă ori ceva schimbări în garderobă, e momentul potrivit, spune horoscopul!

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Vărsător

S-ar putea ca miercuri să fie o zi norocoasă pentru Vărsători. Ați putea avea parte de un câștig financiar neașteptat sau, dacă mergeți la cumpărături, ați putea da peste un produs pe care vi-l doriți foarte mult, iar acum are o reducere foarte avantajoasă. Indiferent de câștigul de care veți avea parte, vă va face să vă simțiți foarte bine, spune horoscopul.

 

Horoscop 28 noiembrie 2018 Peşti

Succesul pare garantat astăzi pentru Pești în profesiune. Se pare că sunteți favoriții zilei. S-ar putea să fiți surprinși chiar și voi de rezultate, dar mai ales de efecte. Se întrevede o recompensă sau o promovare pentru această reușită. Veștile bune par să vină și în viața personală, spune horoscopul. E posibil să vă împăcați cu cineva sau să cunoașteți o persoană care ar putea fi marea dragoste.

CITEȘTE ȘI