Horoscop Miercuri 7 Noiembrie 2018. Dragoste secretă, mulţi bani și o ispită irezistibilă

Horoscop 7 noiembrie 2018. Dragoste plutește în aer, mai ales pentru cei singuri. Sunt ispite la tot pasul, iar o prietenie cu o persoană atrăgătoare se dovește a fi cu totul altceva.

Pe plan profesional eforturile din ultima perioadă dau rezultate, iar câțiva norocoși reușesc să pună mâna pe o sumă mare de bani.

Horoscop 7 noiembrie 2018 Berbec

loading...

Berbecii vor trăi, astăzi, o experienţă foarte constructivă. Acest episod vă va ajuta să vă schimbaţi şi să vă cizelaţi comportamentul şi relaţia cu oamenii din jurul vostru. Anumite persoane vă vor da anumite sfaturi despre cum trebuie să abordaţi anumite situaţii. Deşi este un instinct normal pentru voi, o reacţie acidă nu este recomandată. Încercaţi să vă temperaţi şi să realizaţi că, de fapt, sfaturile sunt benefice pentru voi. Tot astăzi, veţi întâlni o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi care va împărtăşi cu voi un secret care vă va face să vă simţiţi în al nouălea cer.

Horoscop 7 noiembrie 2018 Taur

Taurii vor avea parte, astăzi, de mult noroc. Astrele vă vor ajuta să vă împliniţi un vis pe care îl aveţi de foarte mult timp. Fie că este vorba de un vis pe plan profesional, fie că este vorba despre o persoană pe care o iubiţi în secret, toate se vor rezolva de la sine. Încercaţi să fiţi voi înşivă şi să nu încercaţi să păreţi ceea ce nu sunteţi. Acest lucru va fi esenţial în împlinirea visului. Totuşi, veţi avea parte şi de nişte piedici, însă cu o atitudine pozitivă şi sănătoase veţi reuşi să treceţi cu uşurinţă peste toate.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor descoperi astăzi dragostea adevărată. Dacă sunteţi singuri, veţi întâlni o persoană cu care vă potriviţi 100%. Veţi simţi o atracţie foarte puternică pentru persoana respectivă şi dacă amândoi veţi face un mic compromis aţi putea rămâne împreună pentru totdeauna. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, veţi descoperi că persoana iubită are şi o altă latură. Vă veţi reîndrăgosti şi totul va fi ca la început. Astrele au şi o altă surpriză pentru voi. Pe parte financiară, veţi avea parte de un câştig substanţial.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Rac

Racii trebuie să fie deschişi la schimbare, astăzi. Cineva vă inspiră şi îi veţi lua exemplul, iar acea persoană va accepta să devină mentor. Nu ai nevoie de alte îndrumări pentru schimbare. Doar acţionează aşa cum îţi dictează intuiţia şi totul va fi perfect. Seara e posibil să faci o scurtă călătorie neplanificată.

 

Horoscop 7 noiembrie Leu

Va fi haos astăzi pentru Lei. Nu doar ziua lor va fi imprevizibilă, ci şi ei înşişi, fără să ştie care situaţii i-ar putea face fericiţi. Abilităţile le vor fi testate permanent astăzi. Dar sunt probleme mărunte şi cel mai bine e să le primeşti cu zâmbetul pe buze. Mai ales că spre seară urmează multe momente de relaxare.

 

Horoscop 7 noiembrie Fecioară

Fecioarele vor fi în centrul atenţiei mai multor oameni şi în mijlocul mai multor întâmplări. O persoană a cărei autoritate o respecţi îţi va acorda atenţia ei pozitivă. Dacă nu devii prea umil, sunt şanse să nu strici această zi. Cel mai bine e să fi abstinent astăzi, când vine vorba despre alcool.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Balanţă

Pentru Balanțe, ziua de miercuri este prea liniștită pentru a sta cu mâinile în sân. Așa că vor face tot ce le stă în putință pentru o doză de adrenalină sau, dacă nu se poate, măcar puțin dramatism. Iar eforturile dau roade. Din vorbă în vorbă, pentru a scăpa de plictiseală, balanțele află că o prietenie cu o persoană atrăgătoare ascunde mult mai multe sentimente decât credeau inițial. N-ar fi rău să facă o mică investigație, s-ar putea lăsa cu nopți albe.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii primesc vești de-a dreptul alarmante. E posibil ca o persoană apropiată să aibă probleme de sănătate și n-ar fi exclus să aibă nevoie de ajutor, atât moral, cât și bănesc. E important ca nativii din această zodie să abordeze situația cu mult calm. Numai de panică nu are nevoie un bolnav. Din fericire, situația e remediabilă, chiar dacă va mai dura ceva timp.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii emană o energie irezistibilă, pe care sunt hotărâți să o folosească exclusiv la serviciu. Se simt în sfârșit liberi să-și urmărească scopurile, să-și dezvolte proiectul pe care l-au tot amânat și să capteze atenția unei persoane atrăgătoare. Dacă aveau în plan să renunțe la unele obiceiuri nesănătoase, astăzi este momentul!

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Capricorn

Capricornii, în această zi vor avea o stare foarte bună. Vă veţi simţi foarte confortabil şi nu veţi avea griji majore. Cel mai probabil, veți rezolva problemele pe care le-ați analizat până la cel mai mic detaliu, iar perfecționarea acestor proiecte vă va oferi o mare plăcere. Calmul și tăcerea sunt ceea ce sufletul tău dorește astăzi. Veți putea să vă mențineți liniștea, cu excepția unui moment neașteptat, dar nu vă va deranja acest lucru. Ar putea fi știrile pe care le primiți de la un prieten apropiat, de la o rudă, cu privire la un punct culminant în viața lor.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii, vor petrece ziua de 7 noiembrie 2018 axaţi pe relațiile lor, dar este aproape imposibil de a face față problemelor care necesită implicare, îngrijire şi atenție. Vărsătorii se pot confrunta chiar cu decizii extrem de dificile de a pune capăt unei poveşti amoroase sau unei căsnicii. Dacă ești singur, soluțiile vor fi mai puțin simple. Nu respingeți comunicarea cu o persoană care este dispusă să vă ofere dragoste și îngrijire. În ceea ce privește finanțele, nu vi se permite să finalizaţi rezolvarea unor probleme complexe. Nu te vei simți pace până nu rezolvaţi asta.

 

Horoscop 7 noiembrie 2018 Pești

Pentru Peşti, aceasta este o zi pentru asumarea unor probleme de finantare. Uitați-vă bine la finanțele dumneavoastră și renunțați la toate cheltuielile nerezonabile și risipitoare. Dacă intenționați cu adevărat să cumpăraţi acel lucru pe care l-ați ochit, veți putea să o faceți doar dacă numărați bine fiecare leu. Totuşi, analizați-vă cheltuielile. Este vorba despre evitarea ispitelor, a achizițiilor spontane, a dulciurilor scumpe sau a cheltuielilor inutile. În această seară, veți fi ispitiți de ceva exotic sau extrem. Poate că, personal, veți fi inspirați de un film sau de o carte bună.

Sursa: observator.tv
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata