Horoscop Minerva 11 ianuarie 2018. Două zodii au parte de necazuri – Vezi previziuni complete !

Anul 2018 va fi unul plin de provocări, în care românii vor face mulți bani, indiferent de zodie.

TAUR – Pentru Taur, prima lună a anului 2018 va fi o etapă destul de colorată şi interesantă a vieţii. În prezent, starea lor generală este foarte probabil să se schimbe atât de repede încât să nu înţeleagă imediat ce direcţie vor urma, dar un lucru este clar – nu trebuie să se grăbească să ia decizii radicale.

GEMENI – Pentru Gemeni, prima lună a anului 2018 va veni cu o mulţime de descoperiri noi, dar trebuie amintit imediat că semnul lor nu va beneficia de o dinamică extraordinară, exclusivă.

RAC – Încă din ianuarie anul viitor, nativii Rac vor fi însoţiţi de succes, fără îndoială. Şi pentru a se asigura că împrejurările şi conjunctura îi favorizează, în funcţie de dorinţele lor, singurul lucru de care a nevoie acum este să facă un efort de voinţă. Cel mai important lucru este că stăpâna Racului, Luna, va fi deosebit de puternică şi nu vor exista influxuri planetare care să le distrugă planurile.

LEU – Pentru nativii Leu, ianuarie 2018 va fi un moment interesant. Acum, Soarele, care este stăpânul lui Leo, va a fi într-o poziţie puternică şi drept rezultat al acestui lucru, cei născuţi în perioada acestui semn ar putea obţine cu siguranţă tot ceea ce vor, indiferent de domeniul.

FECIOARĂ – Pentru Fecioară ianuarie 2018 poate fi o perioadă complicată, dar extrem de promițătoare, mai ales în ceea ce privește sentimentele și sfera relațiilor. Continuarea AICI.

CITEȘTE ȘI