Horoscop pentru 23 Martie 2018 Zodia care trebuie să-și calculeze bine fiecare pas în special în afaceri

Horoscop 23 martie 2018: BERBEC

Lipsa banilor va determina să amâni o călătorie în intens personal, ceea ce îți va afecta relațiile cu parterul de viață. De asemenea, vei fi îngrijorat de starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familie.

Horoscop 23 martie 2018: TAUR

loading...

Starea de melancolie îți poate afecta relațiile sentimentale. Ai mari șanse de reușită în activități casnice precum curățenie, reparații, mutat mobilă etc. Acordă mai multă atenție persoanelor vârstnice din familie.

Horoscop 23 martie 2018: GEMENI

Dorința de a te întâlni cu prietenii te face să lipsești cam mult de acasă. Nu este exclus să ai o discuție cu partenerul de viață. Organizează-te în așa fel încât să nu neglijezi relațiile sentimentale.

Horoscop 23 martie 2018: RAC

Discuțiile cu persoana iubită te vor irita, iar starea de nervozitate îți poate afecta relațiile sociale. Este recomandat să te exprimi clar și să nu eviți comunicarea. De asemenea, ar fi bine să îți temperezi orgoliul.

Horoscop 23 martie 2018: LEU

Este posibil să ai un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte ușor, cu o vorbă bună. După-amiază s-ar putea să primești o veste bună, legată de o afacere.

Horoscop 23 martie 2018: FECIOARĂ

Relațiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzi să mergi într-o vizită la rude. Partenerul de viață nu este de acord ca un eșec în afaceri să fie un motiv pentru a rămâne acasă.

Horoscop 23 martie 2018: BALANȚĂ

Astăzi de dimineață s-ar putea să te cerți cu cineva din familie, din cauza banilor. N-ar strica să te odihnești mai mult și să eviți activitățile care necesită eforturi deosebite.

Horoscop 23 martie 2018: SCORPION

În prima parte a zilei, ai dificultăți de concentrare, ceea ce te scoate din sărite. Este recomandat ca în această zi să amâni deciziile importante. De asemenea, ar fi cazul să îți acorzi mai multă atenție asupra odihnei deoarece te așteaptă o săptămână grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seară, vei întâlni o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult.

Horoscop 23 martie 2018: SĂGETĂTOR

S-ar putea să fi antipatic și, din cauza aceasta, să ai probleme sentimentale. Oricât de indispus ai fi, acordă mai multă atenție persoanei iubite. După-amiază, un prieten îți oferă sugestii prețioase pentru o afacere.

Horoscop 23 martie 2018: CAPRICORN

Ai tendința de a fi impulsiv. Este recomandat să-ți calculezi bine fiecare pas, în special în afaceri dar și pe plan sentimental. Ar fi bine să nu faci astăzi investiții și să eviți călătoriile în interes personal. Nu exagera cu munca, pentru că poți avea probleme cu sănătate.

Horoscop 23 martie 2018: VĂRSĂTOR

Dimineața s-ar putea să fi indispus și să nu te porți corect cu persoana iubită. Nu este exclus ca de aici să înceapă o ceartă de toată regula. Spre seară, sari în ajutorul unei rude mai în vârste, care are probleme de sănătate.

Horoscop 23 martie 2018: PEȘTI

Afli că trebuie să pleci de urgență într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață. Este recomandat să-ți păstrezi calmul, indiferent de situație. Astăzi nu este indicat să faci investiții.

Sursa: eastrolog.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More