Horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019. Lună Nouă. Câștiguri uriașe pentru 3 zodii

Horoscop săptămânal 4-10 februarie 2019. Lună Nouă anunță câștiguri uriașe pentru 3 zodii. Citește horoscopul săptămânii viitoare 4-10 februarie 2019.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Berbec

Te cuprinde o moleșeală inexplicabilă, stăruiești în pat mai mult decât de obicei și-ți vine a mai prinde un pui de somn în timpul zilei, nu te alarma. Astrele te înștiințează că e timpul să iei o pauză.

În ce privește banii și cariera, Luna Nouă de luni îți stimulează casa planurilor de viitor și a proiectelor colective. A venit vremea să lansezi acel proiect pe care l-ai ținut departe de ochii curioșilor sau să te concentrezi pe făurirea unui viitor profesional prosper. Dacă prietenii îți propun să te asociezi cu ei într-o afacere, ia in calcul ideea.

Luna Nouă de luni deschide un nou capitol în viața ta socială. Intră în viața ta zilele acestea persoane originale și vizionare care-ți arată ce înseamnă spirit de echipă.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Taur

În jurul zilei de marți te tulbură nedreptățile la care ești martor sau pe care alții ți le pricinuiesc, în apropierea zilei de duminică realizezi că n-are rost să te consumi din pricina lor. S-a dus vremea în care stăteai liniștit cu mâinile-n sân.

Bani și carieră. Luna Nouă de luni te provoacă să-ți uimești superiorii cu propuneri îndrăznețe și cu inițiative originale. Pozitionează-te cu un pas înaintea tuturor!

Familie și cuplu. Pe de-o parte sunt aceia care te provocă să mai lași de la tine din când în când, demonstrându-ți că încăpățânarea nu duce la nimic bun, iar pe de altă parte se află cei care pot profita de pe urma bunătății tale, forțând mereu nota.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Gemeni

Te năpădesc grijile legate de viitor sau situația financiară. Fie că treci printr-o perioadă tulbure sau nu, amintește-ți că atragi ce proiectezi în Univers. Dacă pui răul în față, poți atrage nedorit evenimente nefaste.

Bani și carieră. Luna Nouă de luni cade în casa studiilor înalte, a călătoriilor în străinătate sau la mare distanță de casă, dar și a legăturilor cu cei aflați peste granițe. Se anunță surprize!

Familie și cuplu. Poți întâlni de marți încolo, cu ocazia Lunii Noi, pe cineva care să-ți ghideze pașii. Capeți înțelepciune și sfaturi utile prin intermediul cuiva din străinătate.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Rac

Luna Nouă de luni din casa transformărilor te aduce față în față cu cele mai ciudate stări și emoții.

Bani și carieră. Casa a VIII-a unde se perfectează Luna Nouă de luni nu semnifică doar transformările, ci și resursele de care dispui în asociere cu partenerul de afaceri sau de viață, moștenirile și dările de toate felurile. Se lasă cu surprize!

Familie și cuplu. Cu ocazia Lunii Noi de luni, s-ar putea să simți că ai devenit într-atât de confortabil cu partenerul încât ai fi în stare să-i destănuiești cele mai nebunești dorințe. Inițiativele îndrăznețe pe care le- ai zilele acestea în dormitor pot revitaliza cu succes viața intimă.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Leu

Luna Noua de luni din această zodie influențează felul în care ceilalți se comportă cu tine zilele acestea este suficient încât să putem spune că te așteaptă o săptămână care-ți va da ceva bătăi de cap.

Bani și carieră. Luna Nouă de luni ține să te anunțe că cel puțin în zilele următoare, nu mai merge să-ți asumi toți laurii și să te pui doar pe tine într-o lumină bună. Nu uita să dai dovadă de fairplay!

Familie și cuplu. Te așteaptă câteva zile destul de complicate dacă nu iei în seamă mesajul Lunii Noi de luni care spune că e nedrept să ai mână de popă, asteptând mereu ca partenerul să-ți satisfacă dorințele fără ca tu să-i întorci serviciile măcar din când în când.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Fecioară

Unii se „transformă” când e Luna Plină, tu o faci când e Lună Nouă… în casa sănătății! Ai fi mai liniștit dacă nu ți-ai impune standarde științifico-fantastice, ca de exemplu să obtii abdomenul unui antrenor de fitness.

Bani și carieră. Luna Nouă de luni te îndeamnă să spargi rutina profesională. Chiar dacă sunt favorizate schimbările, nu înseamnă că trebuie să faci pe dos totul, ci doar că trebuie să schimbi ceva în tehnica ta de lucru.

Familie și cuplu. Se spune că de ceea ce ți-e cel mai tare frică, nu scapi! Iar într-o anumită proporție, ție ți-era teamă să nu te îndrăgostești de cineva care habar n-are pe ce lume se află sau ce cauta el/ea în viața lui/ei. Trăiește clipa!

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Balanță

Dacă ești la regim, încerci să te lași de fumat sau să mai reduci din paharele de vin care-ți acompaniază mesele principale, ține-te tare și nu ceda ispitelor.

Bani și carieră. Luna Nouă de luni cade în casa speculațiilor financiare din horoscopul tău general, semn că dacă joci la bursă, te pricepi la pariuri sportive sau obișnuiești să-ți încerci norocul la loz în plic, nu este exclus să te pomenești cu o surpriză!

Familie și cuplu. Casa a V-a nu este doar casa câștigurilor la noroc, dar și a iubirii, ceea ce le întărește unora convingerea că dragostea ar fi o loterie. Arată-i ceva nou partenerului sau să-l lași să te surprindă în dormitor!

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Scorpion

Începutul și sfârșitul de săptămână vin cu risc crescut de mici accidentări. Ai grijă cum traversezi și încearcă să nu conduci agresiv, astfel încât să nu se lase cu incidente.

Bani și carieră. În cazul tău, Luna Nouă de luni se desăvârșește în casa… caselor! Așadar, dacă ți-ai propus să vinzi un imobil sau un teren, gândește-te să dai sfoară-n țară cândva la mijlocul săptămânii. Ofertă de zile mari!

Familie și cuplu. Dacă ai impresia în prima parte a săptămânii că ești la „camera ascunsă”, fii pe pace, este doar efectul Lunii Noi care nu aduce în atenție doar imobiliarele, ci și atmosfera din familie. Se schimbă lucrurile pe acest plan și fii sigur că vor evolua în bine pe viitor.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Săgetător

Sănătatea ta pare să fie de nezdruncinat săptămâna aceasta. Înveță să-ți dozezi energia și să te folosești de ea cu înțelepciune. În caz contrar, s-ar putea ca oboseala să se instaleze mult prea repede.

Bani și carieră. Luna Nouă de luni stimulează casa comunicării, ceea ca înseamnă că dacă susții examene săptămâna aceasta, abordează subiectele primite într-un mod original. Lasă-i pe toți cu gura cascată și va fi bine!

Familie și cuplu. Primești un telefon de la cineva cu care nu ai mai vorbit de mult, îți dă un mail o persoană care a însemnat mult pentru tine cândva sau te întâlnești pe stradă cu un tovarăș din liceu de care nu mai știai nimic.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Capricorn

N-ar strica să-ți cureți filtrul rațiunii până în weekend, astfel încât să nu-ți faci o părere greșită despre tine însuți sau cei din jurul tău fără niciun motiv. Canalizeză-ți energia în ceva care-ți face sufletul să tresalte!

Bani și carieră. Luna Nouă de luni îți aduce în atenție situația actuală a posesiunilor și resurselor personale. Poți găsi fără prea multe eforturi metode noi de a-ți suplimenta veniturile. Nu strică uneori să dai dovadă de o doză de nebunie!

Familie și cuplu. Începutul și sfârșitul de săptămână nu se anunță prea roz pentru tine dacă nu te arăți dispus să lași de la tine. Dacă în jurul zilei de marți faptul că încerci să micromanageriezi totul te aduce la cuțite cu ei, în apropierea zilei de duminică ție ți se urcă la cap irascibilitatea lor.

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Vărsător

Felicitări, ai tras lozul câștigător și esti fericitul posesor al unei Luni Noi în zodia nașterii tale! Folosește-te de acest prilej pentru a deveni un om nou, cu alte obiceiuri, alte feluri de a vedea lucrurile și de a gândi. Nu e ușor, dar fii sigur că nu-i imposibil!

Bani și carieră. Înainte să pui pe roate un proiect ambițios, asigură-te că dispui de combustibil suficient pentru a-l ține în mișcare. Poate că n-au/ai avut parte de eșecuri, dar nu risca acum!

Familie și cuplu. Dacă dai curs procesului de reinventare personală propus de Luna Nouă de luni, fii sigur că cei dragi vor observa schimbarea!

Horoscop săptămânal 4-10 februarie Pești

Spune „stop” temerii că ceilalți te-ar putea respinge dacă ți-ai arăta adevărata natură sau senzației de stânjeneală atunci când te porți așa cum îți dictează inima. Folosește-te de Luna Nouă de luni pentru a-ți îmbrățișa personalitatea!

Bani și carieră. Este important pentru tine să realizezi ceva care chiar să facă diferența, să le vină altora într-ajutor și să promoveze idealurile în care crezi. Nu împărtăși cu nimeni planurile tale și fă totul departe de ochii curioșilor.

Familie și cuplu. Nu te mai lași purtat de curenți în speranța că vei ajunge acolo unde ți-ai propus, ci îți găsești puterea de a-l controla în favoarea ta. Se vede că te simți bine în pielea ta, iar cei dragi vor observa că s-a schimbat ceva în privirea ta.

sursa: astrodex

CITEȘTE ȘI