Horoscop toamnă 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Racii și Balanțele au mult noroc, Berbecii au parte de schimbări

Horoscop toamnă 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în următoarele săptămâni? Ce trebuie să știm?

Horoscop toamnă 2023: Mihai Voropchievici oferă cele mai interesante previziuni astrologice pentru următoarea perioadă.

Horoscop toamnă 2023: Previziunile lui Mihai Voropchievici.

BERBEC

Berbecii lasă distracțiile deoparte. Muncesc mult, dar pentru bani. Ce fac acum le aduce bani și pot avea parte de o promovare în octombrie. Lunile de toamnă sunt foarte bune pentru schimbări. Pot lua decizii foarte bune pentru ei, dar și pentru cei dragi.

TAUR

Taurii nu prea au spor până pe 20 septembrie 2023, dar Venus îi ajută și îi face ca la muncă să primească beneficii, dar cu condiția să îndrepte greșelile făcute. Din octombrie și noiembrie au mult succes în dragoste. Poate să apară pentru cei singuri o relație.

GEMENI

Gemenii au o perioadă de toamnă cu oscilații, când au noroc, când au ghinioane, dar au succes în dragoste. Prin comunicarea lor au șansa să devină un fel de profeți. Vin cu vești pentru cei din jur care se dovedesc a fi profetice. Unii se pot întoarce la un vechi loc de muncă datorită faptului că li se oferă câștiguri mai mari.

RAC

Racii trebuie să uite de probleme, pentru că sunt norocoși. Își pot achita o datorie mai veche. Din octombrie, au mari șanse de acumulări materiale, multe câștiguri substanțiale care contează. Nu se angrenează ei cu alte sarcini suplimentare. Cu alte cuvinte, forța divină e alături de ei.

LEU

Leul trebuie sfătuit să profite de oportunități deoarece are avantaje multiple. Răni mai vechi din dragoste se vindecă. Evenimentele de acum pot avea consecințe pe termen lung. Ce li se întâmplă e ecoul faptelor lor din luna precedentă sau de la începutul lunii. Atenție la cheltuirea banului!

FECIOARĂ

Fecioarele au luni de toamnă cu șanse noi de câștig. Sunt schimbări multe, ocazii multe, dar ele trebuie să decidă. Să nu mai trăiască în trecut. Septembrie și octombrie sunt luni cu multă muncă. Noiembrie aduce alte surse de câștig. E cazul ca în această lună să își facă proiecte de viitor.

BALANŢA

Balanțele trebuie să se bazeze doar pe ele. Singure își fac norocul în această toamnă. Tot în octombrie pot apărea multe colaborări.

SCORPION

Scorpionii au în toamnă aliată planeta norocului, pe Jupiter. Se impun într-o relație pe care o considerau incertă și iau o decizie bună. Din octombrie sunt avantaje în toate deciziile pe care le vor lua.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii își îmbunătățesc condițiile de muncă, dar toamna aduce provocări. În familie pot apărea tensiuni. E posibil să piardă bani din neatenție, să îi găsească altcineva care aveau nevoie de ei. Se pot redresa în luna octombrie. Dragostea va trece în plan secund. Partenerul îi va susține pe perioada de toamnă.

CAPRICORN

Capricornii muncesc fără să aștepte recompense. Septembrie vine cu evenimente la care trebuie să participe, că le convine sau nu. Pentru cei tineri sunt întâlniri la ordinea zilei. Situații imprevizibile apar la cei care au copii.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii trebuie să păstreze relațiile bune cu toții, cu rudele, cu colegii, cu prietenii. Vor trebui să își ofere și ceva liniște, căci octombrie e o lună mai aglomerată. Se focusează mai mult pe muncă. Posibil să rateze unele obiective.

PEȘTI

Peștii au un anotimp frumos, cu dragoste, cu succes în dragoste. Pentru unii dintre ei pot apărea și unele dezamăgiri. Octombrie și noiembrie sunt luni cu șanse pentru un job nou. Cu alte cuvinte, toamna aduce de toate și lucruri bune, dar și mai puțin bune.

CITEȘTE ȘI