Horoscop Vineri 17 august 2018 – Sfartitul de Weekend ne aduce: Aventură fără obligaţii, jurământ şi un eşec

Horoscop 17 august 2018. Această zi nu iartă greșelile și pașii inexacți în dragoste, sănătate, muncă sau viaţă personală.

Trebuie să ai o determinare solidă, ca un devărat comandant, care are un plan şi ştie exact ce urmează să facă. Foarte important, dacă unul dintre prieteni îţi cere ajutorul azi, nu-l refuza.

 

Horoscop 17 august 2018 Berbec

17 august va aduce pentru Berbec schimbări pozitive în tot ceea ce este legat de sfera finanțelor. Veți fi informat că salariul dvs. va crește cu sumă destul de mare și veți dori să sărbătoriţi cu încântare la astfel de știri. Cu toate acestea, deşi veţi avea un venit crescut, în mod neașteptat o să apară şi o nouă cheltuială. Poziția în care veți fi numit de companie va necesita un aspect fizic mai profesional. Va trebui să vă actualizaţi garderoba, iar pe haine veți cheltui o sumă mare de bani.

 

Horoscop 17 august 2018 Taur

Pentru Taur, cel mai neplăcut eveniment al acestei zile va fi plecarea unei persoane iubite. Vă prefaceţi că separarea nu vă sperie, însă grija se poate citi în ochii tăi. Încearcă să ascunzi asta cât mai bine, pentru că, dacă se citesc pe față grijile față de acest lucru, starea de spirit a persoanei iubite se va schimba în rău. Acest lucru nu poate fi permis, deoarece pleacă într-o călătorie de afaceri importantă şi ar trebui să aibă un comportament pozitiv, nu să-o faci să se simtă că te părăseşte pentru totdeauna.

 

Horoscop 17 august 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor fi la un moment dat într-un mare impas, care apare la locul de muncă. Singura cale de ieșire pentru dvs. este să solicitați ajutor colegilor dvs. de rang înalt. Nu vă fie frică să recunoaşteţi că nu aveţi experienţă într-un anumit domeniu, la un moment dat o să vă puteţi descurca fără ajutor. Oricum, şi colegii dvs. au trecut prin acest lucru de mai multe ori, ceea ce înseamnă că știu foarte bine unde există la început o serie de probleme. Nu vi se va refuza ajutorul și veți rezolva singura problemă care va apărea pentru dvs. în acestă zi de vineri.

Horoscop 17 august 2018 Rac

Racul astăzi va reuşi să scape de o conversație foarte dificilă. Veți rezolva cu succes această problemă, dar mai devreme sau mai târziu va apărea din nou. Va fi rezonabil să determinați în avans, într-un dialog cu voi înșivă, cum veți răspunde partenerului dvs. când vă invită din nou să îl discutați. Dacă sunteți sigur că nu trebuie să audă adevărul, găsiți cuvintele care vor transmite acest lucru cu tact și cu o claritate maximă. Pregătiţi-vă temeinic, pentru că este o problemă destul de serioasă.

 

Horoscop 17 august 2018 Leu

Leul pe 17 august 2018 va avea experiențe neplăcute în privinţa sănătăţii. Veți avea nevoie de un medic pentru a afla cauzele acestei afecțiuni. Ziua de vineri nu vă va aduce alte momente neplăcute. Nu vei putea să faci prea multe lucruri, din cauza stării  nesatisfăcătoare a corpului tău. Acordați-vă odihnă completă și abțineți-vă de la activitățile fizice extreme. Este recomandat să petreceți această seară într-o activitate relaxată.

 

Horoscop 17 august 2018 Fecioară

Fecioara astăzi nu trebuie să se lase pradă gândurilor pesimiste. Acestea vă vor amplifica atitudinea și nu veți reuși să atingeți obiectivele principale de astăzi. Dacă obiectivul tău este atenția unei persoane, este cu atât mai inadmisibil să te deprimi. Încercarea de a cuceri această persoană, care radiază de încredere în sine și optimism, nu se va face cu pesimism. Schimbă-ţi starea cât mai rapid, pentru a nu face din această zi un eşec.

 

Horoscop 17 august 2018 Balanţă

Balanța pe 17 august 2018 nu va simţi mari schimbări, iar această zi poate fi chiar de un calm absolut pentru reprezentanții semnului dumneavoastră. Totuşi, veți fi deranjați în mod constant de micile accidente și neînțelegerile enervante care au loc în treburile oficiale, dar şi în sfera dragostei. Arată răbdare. Aceste probleme deranjante vor trece în curând și te veți simți din nou pe deplin mulţumită de viaţa ta.

 

Horoscop 17 august 2018 Scorpion

Scorpionul astăzi nu se va putea liniști, după ce a aflat o serie de știr neplăcute. Dragostea ta te ia la ceartă de la uşă, făcându-te să te îndoiești de tine. Pentru a-ți crește stima de sine, începi o altă poveste de dragoste (mai exact, o aventură fără obligații). Cu toate acestea, persoana cu care veți încerca să scăpați de depresie va fi în curând interesată de tine cu sinceritate. Veți fi curioși de lumea lor interioară și veți decide să vă traduceți atracția superficială într-un mod mult mai profund.

 

Horoscop 17 august 2018 Săgetător

Astăzi, Sagetatorul se confruntă cu riscul trădării. Nu puteți controla acest proces și singurul lucru pe care îl puteți face este să lucrați asupra stării voastre emoționale. Este important să înțelegeți că din cauza a ceea ce sa întâmplat în viața voastră aceste lucruri se întâmplă acum și, prin urmare, nu trebuie să vă îngrijorați prea mult despre acest lucru. Este numai vina voastră pentru această situaţie. Găsiți o activitate care să vă distragă de la anxietate și suferință. Totul trece.

 

Horoscop 17 august 2018 Capricorn

Capricornul va reuși să țină această vineri pe un ton relaxant și pozitiv. Nu vă veți simți foarte obosit la locul de muncă și veți dori să transformați seara acestei zile într-o mică vacanță. Oaspeții pe care îi invitați în casa dvs. pentru o sărbătoare mică vor ajunge, de asemenea, într-o dispoziție frumoasă. Vor veni mulţi cunoscuţi, mai ales unii dintre vechii tăi prieteni. Acești oameni te vor încânta foarte tare cu prezenţa lor şi vă veţi simţi ca în trecut, atunci când obişnuiaţi să staţi tot timpul împreună.

 

Horoscop 17 august 2018 Vărsător

Varsatorul trebuie să acorde azi o datorie maximă atenției. Sunteți sub lupa şefului, deși nu observați asta. Persoana care vă controlează munca va observa cu siguranță dacă sunteți în permanență distras de conversații cu colegii, vă jucați în rețele sociale sau vorbiţi des la telefon. Arata-le tuturor ca eşti un adevarat profesionist, constient de faptul ca la locul de munca nu trebuie sa te joci sau să ai alte activităţi, ci trebuie sa muncesti din greu.

Horoscop 17 august 2018 Peşti

Peştii astazi nu ar trebui sa ofere sfaturile lor unui străin. El va interpreta greșit în mod fundamental acest sfat și, prin urmare, va produce un efect opus celui pe care îl așteptați. Mai târziu, această persoană vă va învinovăți pentru toate păcatele sale. N-ai nevoie de asta. Păstrați-vă opinia pentru dvs. și concentrați-vă asupra a ceea ce vă privește personal. Astăzi puteți discuta o problemă foarte importantă prin invitarea rudelor la o întâlnire de familie.

Sursa: observator.tv

CITEȘTE ȘI