HOROSCOP Zână sau scorpie? Cuceritoare sau femeie bătrână? Ce tip de femeie ești în funcție de zodie

Toate Evele sunt diferite, dar se pare că e scris în stele ca acestea să fie zâne bune sau scorpii demne de a-și face din rău un scop în sine. Află ce tip de femeie ești, în funcție de semnul zodiacal de care aparții!

Berbec
Femei puternice care deţin mereu controlul, sunt lideri. Acestea sunt conştiente de puterea pe care o deţin şi o folosesc cu multă discreţie. Ştiu care sunt consecinţele acţiunilor lor şi îşi forţează rar puterea asupra altora.

Taur
Femei pline de voinţă şi de caracter, sunt încăpăţânate şi concentrate pe scop. Îi apara mereu pe cei dragi şi sunt grijulii. Îi vor ajuta mereu pe cei care au nevoie şi sunt puţini oameni care pot iubi atât de necondiţionat că ele.

Gemeni
Gânditoarele lumii, femeile Gemeni sunt pline de idei. Sunt mereu pline de resurse şi au imaginaţia care se combină cu ideile şi forţa lor. Nu domina niciodată, dar nu pentru că nu au puterea, ci pentru că o folosesc cu grijă.

Rac
O enigmă pe care puţini o înţeleg, acestea sunt fluide în gânduri, sunt pasionate şi neînfricate pe o parte, dar grijulii şi generoase pe cealaltă. Sunt cele care pot păstra un secret cu viaţa lor şi nu există nimic mai important pentru ele decât loialitatea.

Leu
Sunt vizionare şi liderii lumii. Extrem de concentrate pe scop, nu se opresc până nu reuşesc. Sunt cunoscute ca cele care stabilesc standardele. Sunt cele care îi iau pe ceilalţi pe lângă ele şi succesul lor, dar o fac cu multă graţie şi modestie.

Fecioară
Femei pline de virtute. Sunt cele care aleg mereu decizia corectă, nu cea mai simplă. Iubitoare, bune la inimă şi solidare, posedează sufletul unui înger. Poate că sunt rănite, poate că sunt pierdute, dar vor lupta mereu pentru principiile lor.

Balanţa
Femeile Balanta sunt deştepte, sofisticate şi isteţe. Au un simţ al umorului deosebit care indică un nivel înalt al inteligenţei. Abordează viaţa printr-o balansare corectă şi îşi ţin bine în frâu meotiile. Sunt foarte conştiente de sine.

Scorpion
Sunt isteţe, alerte, conştiente de ceea ce reprezintă. Nu mint niciodată, iar onestitatea lor te poate răni, dar nu te poţi abţine să te îndrăgosteşti de ele. Acestea iubesc cu sinceritate, dar nu toată lumea le face faţă.

Săgetător
Acestea sunt vrăjitoare emoţionale. Sunt extrem de sensibile şi înţeleg foarte bine emoţiile. Sunt empatice şi se pot pune uşor în situaţia ta. Permit doar oamenilor în care au încredere să vadă această parte a lor, în rest îşi păzesc sentimentele cu ferocitate.

Capricorn
Independente, conştiente de sine şi gânditoare. Simţul sinelui este perfect în cazul lor şi nu îşi fac iluzii. Îşi cunosc puterile şi slăbiciunile extrem de bine şi ştiu de la ce să se aştepte în viaţă. Sunt inspirate de frumuseţea interioară.

Vărsător
Născute pentru a lupta şi a visa, acestea nu obosesc niciodată când vine vorba de ambiţia lor şi sunt destul de puternice cât să conducă lumea. Nu au ruşine, sunt concentrate pe scop, ambiţioase şi ar face orice pentru a ajunge acolo unde şi-ar propus.

Peşti
Acestea sunt pline de dragoste, onestitate şi dragoste. Sunt constuite doar din dragoste. Sunt sensibile şi emoţionale, dar îşi vor păstra emoţiile pentru ele însele. Se luptă şi plâng, dar nu îţi vor arăta atunci când suferă.

Sursă: dot.ro

CITEȘTE ȘI