Horoscop zilnic, 2 Martie 2019: Nativii sunt puși pe distracție si o suma de bani

Primăvara aduce vești pentru cei mai mulți dintre nativi, în special în plan sentimental. Este momentul propice să vă întâlniți în sfârșit sufletul pereche. Se anunță o zi plină cu surprize plăcute și momente frumoase.

Horoscop zilnic sâmbătă, 2 martie: Gemenii vor trebui să scape dintr-o situație neplăcută

Berbec

Ziua de 2 martie aduce surprize plăcute pentru cei născuți în zodia Berbec. Norocul pare să le surâdă în sfârșit. Vor avea șanse mari să se îmbogățească. Totul va merge ca pe roate și nu aveți niciun motiv să vă simțiți altfel decât plini de energie și vitalitate. Spre seară ar putea apărea un incident minor în familie, dar nu trebuie să vă îngrijorați.

Taur

Taurii sunt sfătuiți de astrologi să profite din plin de libertatea pe care le-o aduce prima zi de weeekend. Plecați undeva, departe de agitația și aglomerația orașului. O escapadă la munte, alături de persoana iubită ar fi mai mult decât benefică. Aveți astfel șansa să vă încărcați bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Gemeni

Nativii din Gemeni sunt sfătuiți să se distanțeze de persoanele cu care nu mai au nimic în comun. Dacă vă aflați în compania cuiva care vă plictisește de moarte,  căutațți o cale de ieșire cât mai subtilă cu putință.  Un film bun sau o carte interesantă ar putea fi variante ideale pentru a vă relaxa.

Rac

Nu aveți o dispoziție prea bună astăzi. Astrologii vă recomadă să evitați pe cât posibil să porniți la drum lung. Se anunță care îți va aduce o stare de oboseală accentuată, așa că încearcă să te odihnești. O ieșire cu familia sau persoane dragi ar putea fi exact ce-ți trebuie pentru a-ți schimba dispoziția.

Leu

Leii vor simți o mare dorință de schimbare în ziua de 2 martie. Astrologii vă sfătuiesc să aveți grijă la sănatate și să fiți cumpătați ăn privința banilor. Nu cheltuiți sume exagerate, dacă nu este imperios necesar.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor avea nevoie de ajutor și sprijin pentru a rezolva anumite probleme care nu le dau pace. Sfatul astrologilor este să ai grijă în cine îți pui bazele, nu toți sunt de încredere și au intenții bune. Dacă apar evenimente neprevăzute, nu intra în panică. Totul se rezolvă, cu calm și răbdare.

Balanță

Ziua de astăzi le va aduce un gust amar nativilor din Balanță. Veți fi cuprinși de plictiseală, mai ales că nu se anunță nimic important sau ieșit din comun. Cu toate acestea, aveți parte de stabilitate pe toate planurile. Spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu o persoanî pe care nu a-ți mai văzut-o de multă vreme.

Scorpion

Nativii din Scorpion vor fi nevoiți să lucreze singuri astăzi. Nu este exclus să lăsați la o parte propriile interese pentru a ajuta un coleg. Seara este numai bună pentru întâlniri cu prietenii, scurte călătorii sau cumpărături.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi încărcată de energii pozitive. Aveți grijă, totuși. Nu deveniți prea încrezători. Tot astăzi s-ar putea să primiți o ofertă tentantă care vă va aduce cîștiguri substanțiale. Spre seară pt apărea unele situații tensionate în familie. Treci peste ele cu mult umor.

Capricorn

Nativii din Capricorn trebuie să se concentreze astăzi asupra sănătății. Aveți grijă cum vă îmbrăcați sau ce mâncați, pentru că nu ar fi bine să vă îmbolnăviți. Prietenii și familia vă pot ajuta să depășiți o situație mai puțin plăcută.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte astăzi de probleme casnice. Veți depune însă toate eforturile necesare pentru ca lucrurile să revină la normal. După-amiază, atmosfera se va liniști puțin și ar fi bine să profitați de acest lucru pentru a vă relaxa. O plimbare în parc ar fi numai bună pentru a vă încărca bateriile.

Pești

Astrologii vă recomadă astăzi să nu vă irosiți energia pe lucruri inutile. Căutați activități relaxante care să vă încarce bateriile pntru o nouă săptămână încărcată și epuizantă. Nu abandonați planurile pe care le aveați stabilite pentru acest weekend.

 

Sursa: fanatik.ro
CITEȘTE ȘI