Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 iunie 2018. Leii au idei fixe și preconcepute

Horoscopul zilei de 12 iunie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Leu pot intra ușor în conflicte din cauza ideilor fixe de care dovadă azi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Prima parte a zilei se anunță favorabilă comunicării pentru cei născuți în zodia Berbec. Acum pot susține cu succes examene orale, interviuri de angajare și pot obține ceea ce-și doresc în cadrul ședințelor de la muncă. Însă seara, odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Rac, nativii Berbec vor intra în conflict cu rudele și cu membrii familiei și se vor exprima greoi.

loading...

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Planeta Mercur va intra în Rac, iar pentru cei născuți în zodia Taur nu va fi chiar un aspect favorabil din punct de vedere al comunicării. Aceștia vor avea tendința de a se închide în ei, de a fi reticenți la ce zic cei din jur si vor fi caracterizati de o timiditate cu care nu vor rezona prea bine. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi îndeamnă pe nativi să amâne interviurile și pe cât posibil susținerea probelor orale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Planeta Mercur va intra în Rac și le va aduce celor născuți în zodia Gemeni nemulțumiri financiare. Poate fi vorba de o amânare a unei plăți sau de niște calcule care se dovedesc a nu fi conform planului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să fie mai chibzuiți cu banii cheltuiți și să-și impună niște restricții serioase în acest sens.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Cu Mercur în tranzit întocmai prin zodia Rac, nativii vor căuta liniște, relaxare și înțelegere. Cei născuți în zodia Rac care au de învățat vor fi uimiți de capacitatea de asimilare și memorare de care vor da dovadă, iar cei care au de susținut examene le vor trece cu brio. Acolo unde este cazul, horoscopul de azi pentru zodia Rac îi îndeamnă pe nativi să negocieze cu încredere și să nu se abată de la țelul avut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Cu Mercur în tranzit prin Rac, cei născuți în zodia Leu vor da dovadă de idei fixe și nu se vor lăsa convinși de nimic, ba mai mult vor fi deranjați de insistențele celor din jur care vor încerca să-și impună punctul de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă pe nativi la meditație interioară și la ridicarea propriilor bariere pe care și le-au impus.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Cu Mercur în tranzit prin Rac, cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o prudență neobițnuită și un sentiment de ușoară nesiguranță față de tot ce-i înconjoară, în special față de prieteni care se vor arăta deranjați de comportamentul lor. Nativii vor căuta să se elibereze de poveri și se vor feri de orice formă de implicare în alte proiecte.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se retrage dintr-un proiect și de a deveni mai reticenți față de obicei, chiar și acolo unde nu este neapărat cazul. Cu Mercur în tranzit prin Rac, horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi îndeamnă pe aceștia la prudență în fața provocărilor care se ivesc, la discreție în dialoguri și îi sfătuiește să nu-și asume riscuri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor fi favorizați de tranzitul lui Mercur prin Rac pentru a se dedica studiului și activităților ce țin de latura intelectuală profesională. Vor căuta astfel soluții și oportunități pentru avansarea în carieră sau pentru dezvoltarea unui proiect care să le îmbunătățească veniturile.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Pentru unii dintre cei născuți în zodia Săgetător, tranzitul lui Mercur prin semnul Racului va aduce situații favorabile pentru încheierea unor proiecte în plan profesional, iar nativii sunt sfăuiți să-și dea tot interesul în atingerea țelului. Pe de altă parte, se poate să fie nevoiți să renunțe la un avantaj material sau la un proiect de pe urma căruia își rotunjeau veniturile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Capricorn, tranzitul lui Mercur prin Rac vine cu propuneri de proiecte și le aduce nativilor ocazia unor noi proiecte, însă totul va depinde de implicarea de care sunt dispuși să dea dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi îndeamnă la dialoguri constructive și la deschidere în fața partenerilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Dacă o parte dintre cei născuți în zodia Vărsător vor simți că locul de muncă devine o povară, o altă parte se va confrunta cu neplăceri la nivelul sistemului digestiv, aspecte susținute puternic de tranzitul lui Mercur prin semnul Rac. Horosocopul de azi pentru zodia Vărsător îi îndeamnă ăe nativi la dialog constructiv și pașnic cu colegii și superiorii și la evitarea exceselor alimentare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 iunie 2018

Tranzitul planetei Mercur prin semnul Rac va aduce pentru cei născuți în zodia Pești turbulențe în plan sentimental. Vor exista discuții în contradictoriu cu partenerul, schimburi dure de replici și oricât s-ar lăsa duși de impuls și ar dori să pună punct relațiilor nocive, vor fi înclinați să ierte și să mai dea o șansă, chiar dacă sunt conțtienți că mai târziu pot regreta.

Sursa:  cancan.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata