Advertisement

Horoscopul lui Nostradamus: Profeții sumbre pentru aceste zodii

Apreciaza Articolul !


O previziuni a lui Nostradamus recent descoperită arată că celebrul clarvăzător avea și preocupări… astrologice. Acesta ar fi spus care sunt zodiile care reușesc întotdeauna în viață.

Advertisement

Zodiile de succes în horoscopul lui Nostradamus

VĂRSĂTOR: Ești un lider înăscut. Îți place să fii tot timpul acolo unde trebuie și nu îți este greu să te adaptezi situațiilor noi. Succes scrie pe fruntea ta!

SCORPION: Viața ta nu a fost una extrem de bună, dar tocmai asta te motivează. Mereu e loc de mai bine și tu știi cel mai bine asta.

Advertisement

LEU: În cazul tău tot răul e spre bine. Ca să îți fie bine, treci de multe ori prin tot felul de situații care mai de care mai complicate. Ești regele junglei. Dacă nici tu nu poți, atunci cine?

CAPRICORN: Trebuie să înveți să nu mai pui la suflet toate problemele. Preiei mare parte din necazurile celor apropiați și asta te debusolează.

TAUR: În viață trebuie să știi să alegi ce e bine pentru tine. Ai nevoie de oameni curajoși lângă tine, altfel nu faci nimic.

RECOMANDAM SA CITESTI SI:
1 din 66

Advertisement

CITESTE SI: Horoscop 11 iunie 2018. Bani, întâlnire romantică și o criză de gelozie

BALANȚĂ: Ești adevărata zodie a norocului. Te naști cu o putere fantastică. Conform lui Nostradamus, pentru tine viața are numai surprize plăcute puse la o parte. Important este să știi să le accepți.

FECIOARĂ: Ai un magnetism uluitor. Ai carismă, ești seducătoare și faci din ceartă artă. Nostradamus spune că Fecioarele sunt cele mai complexe și mai greu de înțeles zodii.

Cât despre Berbeci, Gemeni, Raci, Săgetători și Pești, acești nativi trebuie să tragă mai mult în viață pentru a reuși. Nu primesc tot ce își doresc mereu și depun eforturi colosale până și pentru cel mai mic lucru.

Așadar, acestea sunt previziunile care îi sunt atribuite lui Nostradamus. Nu se știe cu exactitate dacă a făcut sau nu aceste predicții. Rămâne un mare mister!

Comenteaza articolul !

Împărtășirea este minunată !

Distribuiți această postare prietenilor dvs.
Videoclip RECOMANDAT PENTRU TINE


Romeo și Julieta în noaptea nunții – bancul care a făcut toată România să râdă în hohote! Nu mă așteptam la un așa final…

Împărtășirea este minunată !

Distribuiți această postare prietenilor dvs.
close-link