Ia priviți cum se agață o Româncă în Marea Britanie!

Ia priviți CUM SE AGAȚĂ o ROMÂNCĂ în Marea Britanie! Nu m-am gândit niciodată că se lasă așa ușor… Nu pot să cred așa ceva
Distribuie clipul daca ti-a placut si tie ! La noi pe site gasesti cele mai interesante si tari clipuri de pe net. Nu uita sa lasi un like, pe viitor vom incarca multe videouri interensate!

Citeste in continuare..

Horoscop Vineri13 Iulie 2018. Avem Vești bune pentru trei zodii

HOROSCOP VINERI 13 IULIE. Vești bune pentru trei semne zodiacale! Află ce îți rezervă astrele pentru această zi.

HOROSCOP BERBEC VINERI 13 IULIE

Cu banii potriviţi la dispoziţie, eşti pregătit pentru un proiect de anvergură ce va consuma şi resurse financiare masive, dar şi o cantitate uriaşă de energie din partea ta.

Eşti suficient de bine motivat să te apuci de treabă, deoarece deţii tot ce trebuie pentru a lua startul acum şi a face paşi mari spre ţinta visată.

Entuziasmul e la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede şi bine spre scopul cel mare.

Că e o afacere aflată la start sau o investiţie de zile mari, eşti încrezător în ceea ce faci pentru a-ţi vedea visul cu ochii foarte repede.

HOROSCOP TAUR VINERI 13 IULIE

Atmosfera este tonică şi pozitivă în casa ta, de parcă fiecare membru al familiei participă trup şi suflet la un eveniment fericit din care toţi au ceva de câştigat.

Veştile bune legate de viaţa de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi.

Se prefigurează vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce vă face pe toţi foarte motivaţi să ajungeţi mai repede la împlinirea acestor vise frumoase.

Tot ce vine din afara casei vă face fericiţi, dar şi evenimentele generate de tine, alături de cei din familie, merită transmise mai departe, pentru că-i vor bucura şi pe cei dragi din alte părţi ale lumii.

HOROSCOP GEMENI VINERI 13 IULIE

Nu te mulţumi cu sensul în care mergi acum, ci caută în continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doreşti.

Nu există o singură cale spre succes, de aceea e bine să ai şi câteva planuri de rezervă în caz că varianta iniţială pică. Nu e nimic dacă un proiect s-a împotmolit, lasă să treacă o zi şi ia-o mâine de la capăt sau tot de unde ai rămas, dar privind dintr-o altă perspectivă.

Nimic nu e un capăt de drum, ci doar cere o altă viziune asupra evenimentelor, ca atare scormoneşte imediat prin memorie pentru a scoate la lumină altă idee, altă soluţie, altă opţiune.

Sigur ai tu mai multe la dispoziţie!

HOROSCOP RAC VINERI 13 IULIE

Nu te simţi bine într-un mediu în care planează o stare de tensiune.

Parcă ai nimeri printre străini, deşi sunt persoane cu care ai ceva de împărţit, fie în plan familial, fie în plan profesional. Pentru că ei între ei nu se înţeleg deloc, nici tu nu îţi găseşti locul printre aceştia.

Poate chiar prezenţa ta va fi cheia problemei, pentru că devii liantul central care apropie taberele adverse ca să facă iar pace, deci nu te retrage din acest mediu.

Dimpotrivă, intră cu inima deschisă şi cu multă toleranţă faţă de toanele lor, pentru că tocmai tu îi poţi readuce la masa tratativelor în mod fericit pentru a restabili armonia.

HOROSCOP LEU VINERI 13 IULIE

E timpul să iei o decizie destul de tranşantă, dar care nu are nimic negativ sau riscant în ea, ci dimpotrivă, e soluţia optimă pentru problema în care te afli.

E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o direcţie, de a spune foarte limpede ce vrei să faci, ca să nu cari după tine, la nesfârşit, o stare de lucruri incertă.

Ai curajul să laşi în urmă balastul de care nu mai ai nevoie şi să-ţi trasezi un alt sens, mai drept şi mai clar înaintea ochilor.

Nu te mai crampona de tot ce a fost, iartă, uită, închide acel capitol şi deschide o altă poartă!

Citeste pentru celelalte zodii AICI

CITEȘTE ȘI