Iata care sunt cele 3 orase pe care nu trebuie sa le ratezi atunci cand calatoresti in Belgia!

Iata Care Sunt Cele 3 Orase Pe Care Nu Trebuie Sa Le Ratezi Atunci Cand Calatoresti In Belgia!

Belgia este o tara minunata, care merita explorata in orice sezon. Fie ca planifici un sejur mai lung, fie ca pleci intr-un city break, trebuie sa tii cont de locurile pe care este obligatoriu sa le vizitezi, pentru a simti atmosfera si vibe-ul belgian. Poate ca esti pasionat de gastronomie sau poate ca iti place sa descoperi monumente si cladiri istorice – oricare ar fi preferintele tale, cu siguranta vei gasi exact ceea ce iti doresti. Insa, daca vrei sa cercetezi Belgia cu adevarat, este recomandat sa incepi cu cele mai cunoscute orase – in astfel de destinatii vei gasi cate putin din toate si vei putea sa-ti faci o idee generala despre cultura, arhitectura, arta si multe alte segmente ce merita a fi analizate.

3 orase principale pe care este obligatoriu sa le vizitezi atunci cand calatoresti in Belgia!

  • Bruxelles

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Bruxelles este capitala Belgiei si este cea mai importanta asezare urbana din intreaga tara. Existenta orasului este mentionata inca din anul 700, iar, de-a lungul istoriei, acesta s-a dezvoltat si a devenit ceea ce este astazi. In prezent, nu este numai capitala statului, ci si centrul multor organizatii si sedii europene esentiale. Aici poti vizita Piata Mare din Bruxelles, Atomium, statuia Manneken Pis, Basilica de la Koekelberg, Bruparck si multe altele.  Dimensiunile orasului sunt destul de mari si, de aceea, necesita mai multe zile pentru explorare, sau chiar mai multe calatorii individuale. Insa, este bine de stiut ca poti reveni, cu usurinta, in Bruxelles, chiar daca nu ai reusit sa vizitezi tot ce voiai. Variantele de transport sunt multiple si poti apela cu incredere la curse catre Belgia-Romania efectuate de Tabitatour.ro, care te pot ajuta sa ajungi in acest loc extraordinar, ori de cate ori doresti.

  • Bruges

Bruges este unul dintre cele mai frumoase orase ale Belgiei. El iese in evidenta prin stilul sau deosebit, care preia elemente caracteristice arhitecturii olandeze, dar se remarca si printr-o serie de factori tipici belgieni. Stradutele sale sunt speciale si merita descoperite la pas, pe indelete. Este o asezare medievala care are cladiri din caramida, biserici vechi si o multime de monumente care trebuie explorate. Pentru a afla mai multe despre istoria sa, dar si despre obiectivele pe care le poti vizita, documenteaza-te suplimentar, citind informatii utile in legatura cu toate aceste lucruri.

  • Gent

    Iata Care Sunt Cele 3 Orase Pe Care Nu Trebuie Sa Le Ratezi Atunci Cand Calatoresti In Belgia!
    Iata Care Sunt Cele 3 Orase Pe Care Nu Trebuie Sa Le Ratezi Atunci Cand Calatoresti In Belgia!

Gent este un alt oras pe care nu trebuie sa-l ignori. In anumite privinte, se aseamana cu Bruges, insa, in altele, se deosebeste fundamental de acesta. Dat fiind ca, la inceputul secolului al XIX-lea, a devenit primul centru industrial al Belgiei, cu siguranta vei remarca numeroase cladiri si locuri care sunt rezultatul acestui fenomen.

In concluzie, Belgia este o tara in care merita sa calatoresti oricand. Este imposibil sa nu gasesti lucruri de facut – tot ce conteaza este sa iti faci un plan bine pus la punct, dar sa nu uiti si sa te plimbi pe strazi, fara a avea un scop anume. Astfel, vei reusi sa simti tot ceea ce reprezinta spiritul belgian.

Sursa foto: Pixabay.com

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !