Iată ce are Alex Bodi în vila sa din Mediaș! Iubitul Biancăi Drăgușanu se mândrește cu asta

Nu mai e un secret că Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai. Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost în week-end la Mediaş, oraşul său natal, şi s-a fotografiat în sufrageria vilei sale cu bunica sa şi cu una din fiicele sale.

În spatele canapelei se află o carpetă cu Răpirea din Serain nelipsită din casele românilor, mai ales înainte de 1989. “Carpeta aia am avut-o şi eu. Cred că acum e piesă de colecţie, nu cred că se mai găseşte”, i-a transmis un amic lui Bodi.

E clar că Alex Bodi are o carpetă cu Răpirea din serai. „Frumoasa carpeta …îmi aduce aminte de copilărie…Covorul ăla de pe perete are valoare inestimabilă….Când eram la liceu m-am dus la țară la bunica mea şi l-a luat şi l-am vândut şi toți banii i-am spart”, au mai scris amicii lui Bodi.

Citeste si despre

Mihai Constantinescu a intrat din nou în comă. Dumnezeu să fie cu el

Apreciază pentru mai multe informații utile !

De mai bine de nouă săptămâni Mihai Constantinescu se află internat la Spitalul Floreasca din București, iar medicii au făcut un anunț trist în urmă cu câteva ore. În plus, potrivit specialiștilor, dacă artistul ar ieși din comă, șansele lui ca să ducă o viață normală sunt doar 1%. Celebrul compozitor și cântăreț a apărut la o emisiune TV înainte să facă stop cardio-respirator, unde a cântat împreună cu soția lui.

Medicii au făcut anunțul trist după 9 săptămâni de suferință
În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator în seara zilei de 13 mai, iar la câteva ore distanță el a mai făcut de două ori infarct. După 9 săptămâni și o zi de luptă la viață, el are un puls stabil, însă, niciodată nu va mai putea fi ca înainte de această cumpănă, au afirmat medicii. Mai mult, în cazul în care și-ar reveni, el ar putea suferi și o hemoragie cerebrală.

“Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Această este problemă importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu, relatează a1.ro.

Creierul lui Mihai Constantinescu a fost grav afectat din cauza celor trei stopuri cardio-respiratorii. Ca să fie salvat, era nevoie că resuscitarea lui să fie făcută până în cele 10 minute fatale. Dacă era resuscitat la 5 minute de la stopul cardio-respirator făcut acasă, avea șanse să își revină. Îndrăgitul artist a fost vizitat de curând în spital de Monica Pop, care a mărturisit că este foarte bine îngrijit. De asemenea, cunoscutul medic a tras și un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook.

Ultimele imagini cu artistul înainte să intre în comă
În galeria foto a articolului puteți vedea ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte să intre în comă. El și soția sa, Simona Secrier, au acceptat invitația lui Fuego de a fi prezenți și, totodată, de a cânta în cadrul emisiunii sale de la TVR, “Drag de România mea!”. Continuarea este AICI

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !