Ieri Accident cumplit de autocar! 10 persoane și-au pierdut viața, peste 20 sunt rănite

Zece persoane şi-au pierdut vineri viaţa şi alte cel puţin 20 au fost rănite în urma unui accident de autocar pe o autostradă, în apropiere de Sofia.

Autocarul, izbit în lateral de un alt autovehicul, s-a răsturnat şi pasagerii au rămas blocaţi în el, a afirmat la radioul public bulgar Gheorghi Atanasov, şeful companiei în gestiunea căreia se află vehiculul. Acesta asigura o legătură regulată între Sofia şi Marea Neagră.

Potrivit AFP, Bulgaria se află pe locul al doilea, după România, în ce priveşte numărul de morţi în accidente rutiere.

În 2017, 682 de persoane au murit în țara balcanică.

CITEȘTE ȘI: Teleorman: Accident la Bujoreni. Planul roșu de intervenție a fost activat

Un accident a avut loc în zona localității Bujoreni din județul Teleorman. Mai multe persoane au fost rănite, iar ISU a activat planul roșu de intervenție.

UPDATE: O persoană a decedat, nouă răniţi au fost duşi la spital, unul dintre ei fiind transportaţi cu elicopterul la Bucureşti, iar alte cinci persoane au refuzat transportul la spital, în urma accidentului de joi dimineaţa de pe DN 6 din zona localităţii Bujoreni, informează ISU Teleorman.

Citeste si: Horoscop de weekend 14 – 15 aprilie 2018. O zodie va avea o întâlnire care îi va schimba viața

Stire initiala

Un accident rutier produs joi dimineaţa în judeţul Teleorman, între Drăgăneşti de Vlaşca şi Bujoreni, s-a soldat cu victime multiple, în urma coliziunii între un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Potrivit IGSU, există posibilitatea să fie mai multe victime (12 persoane), sens în care a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Teleorman.

Au fost alertate şi trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ şi 2 autospeciale pentru victime multiple.

Se pare că una dintre victimele acestui accident ar fi decedat.

Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii acestui accident.

IGSU a anunțat accidentul pe contul oficial de Facebook al insituției.

În urma cu puțin timp, intre localitatile Bujoreni si Draganesti din judetul Teleorman, a avut loc un accident rutier intre un microbuz de transport persoane si un autoturism.

Existând posibilitatea să fie 12 victime, a fost activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Teleorman.

Au fost alertate si trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospeciala de stingere, 2 echipaje de prim ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ si 1 autospeciale pentru victime multiple.

De asemenea, de la ISU Giurgiu au fost alertate un echipaj de prim ajutor SMURD si 1 autospeciala pentru victime multiple, se arată în postarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

O persoană a decedat

Secretarul de stat Raed Arafat a avut o intervenție la Antena 3, precizând că un om a murit, iar elicopterul SMURD a fost trimis de urgență la fața locului.

 „Avem, la acest moment, din păcate, un decedat. Din informațiile pe care le am, șapte persoane vor fi duse la spital. Acestea sunt date inițiale”, a spus Raed Arafat

Recomandat pentru tine sa citesti si: Veste PROASTĂ pentru milioane de români. Anunţ oficial de la Ministerul Finanţelor: ‘Vor fi schimbări importante…’

Sursa: agerpres.ro
CITEȘTE ȘI