Îl recunoști? Îl vezi în fiecare dimineață la TV

Îl recunoști?

Pe atunci era doar un tânăr cu speranțe de reușită pe scena teatrului românesc. Între timp, destinul i-a pregătit o altă soartă. Azi, îl vedem zi de zi la TV, prezentând la prima oră starea vremii.

Îl recunoști? E cel mai cunoscut prezentator meteo
Numele lui este unul extrem de mediatizat în România. Atât grație carierei îndelungate la TV, cât și a spectacolelor de teatru pe care le susține în toată țara. Îl recunoști? Da, e vorba despre Florin Busuioc. În fotografia respectivă, era un tânăr de doar 20 de ani, student la Universitatea de Film și Teatru „I. L. Caragiale”, din București.

Astăzi, este cel mai cunoscut prezentator meteo. Cu o carieră de peste 20 de ani pe micile ecrane, Florin Busuioc este una dintre cele mai reprezentative figuri ale postului PRO TV. Vedeta TV, acum în vârstă de 57 de ani,a fost desemnat în 2010 cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, premiu acordat de către Societatea Europeană de Meteorologie.

Florin Busuioc, actor de profesie
Chiar dacă toți îl știu de la meteo, Florin Busuioc e de profesie actor. El susține încă spectacole de teatru, prin toată țara, alături de alți actori faimoși. Florin a apărut chiar și-n filme precum „Justin and the Knights of Valour” (nr. Justin şi cavalerii), „Ho, Ho, Ho2: O loterie de familie”, „Assassination Games” (nr. Jocul asasinilor), „Christmas at Castlebury Hall”, „Naşa”, „The Whistleblower” (nr. Martor şi acuzator), „Blood and Chocolate” (nr. Pasiune şi destin), „Sex traffic” şi „Ciocârlia”.

Florin Busuioc are trei copii, un băiat din primul mariaj și două fete din actuala căsătorie. Cu primul dintre urmași, însă, vedeta TV nu are o relație apropiată. De altfel, traiectoria fiului său n-a fost una lină în tot acești ani. După ce Florin Busuioc a părăsit domiciliul conjugal, fiul său s-a răzvrătit și a căzut în patima drogurilor.

CITEȘTE ȘI