Imagini-șoc! Alexandra Stan a făcut-o de oaie în timpul unui concert din Roma! Ne-a făcut de râs, totul a fost făcut public, chiar s-a întâmplat!

S-ar părea că succesul din industria muzicii este musai direct proporțional cu sex-appealul, iar Alexandra Stan este doar unul dintre artiștii noștri care cunoaște acest fapt foarte bine.

Totuși, s-ar părea că aceasta, din dorința de a da cât mai mult pe scenă, exagerează și își cam sperie fanii? Ei bine, exact așa s-a întâmplat în timpul unui concert din clubul Faraon, în Roma. Fanii cântăreței, atât italieni cât şi români stabiliţi în Cizmă, s-au îngrămădit pentru a o vedea.

Şi au primit mai mult decât se aşteptau, Alexandra punând în scenă un show erotic demn de orice gală de gen.

Românca nu a dezamăgit, a ales să poarte o pereche de pantalonaşi foarte scurţi, de blugi, şi o bluziţă de transparenţă maximă, prin care i s-au văzut fără nicio jenă sânii. Asta pentru că nu a purtat sutien, un accesoriu la care Alexandra Stan renunţă din ce în ce mai des în ultima perioadă, lăsându-ne să ne întrebăm de ce.

Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Camelia Mitoșeru, dezvăluiri dureroase: „Încerc să îl obișnuiesc pe Mihai…” A zis totul abia acum! Nu știa nimeni ce se întâmplă în familia lor

Camelia Mitoșeru se află printre vedetele care sunt extrem de afectate de drama care se petrece de ceva vreme în familia Prodan. Mama lui mihai mitoșeru este alături de familia artistei, și, fiind invitată la emisiunea „Star matinal”, femeia a făcut câteva mărturisiri dureroase cu privire la moarte, mai ales că are numai amintiri frumoase cu Anamaria Prodan, dar și cu mama acesteia.

Recomandam sa citesti si: A ramas paralizata si sotul ei a parasit-o! Este incredibila intorsatura pe care a luat-o viata acestei femei! „In sfarsit traiesc viata pe care o merit”

Cunoscuta vedetă este conştientă cu toţi suntem datori cu o moarte, motiv pentru care mărturisește că îi vorbeşte mereu lui Mihai Mitoşeru despre momentul când ea nu va mai fi:

„Să fie fericită că n-a trăit degeaba. În afară de carieră a avut o familie superbă. Nu putem să fim veşnici. Eu mereu încerc să îl obişnuiesc pe Mihai cu gândul că într-o zi am să plec. E tragic când rămânem noi şi pleacă copiii, dar când plecăm noi este normal. Cine se naşte este dator şi cu o moarte. Asta mică venea la Sala Palatului că tatăl ei. Venea, avea 4-5 anşori, venea cu căciula până aici pe ochişori. Să dea Dumnezeu să se facă bine şi să fie lângă copii şi lângă nepoţi. Anamaria, te iubeşte mama şi jos pălăria! (…) Îi e frică de momentul ăsta. De asta spune: ţi-aş da din anii mei, din viaţa mea. Ea tot speră că Dumnezeu o aude şi îi mai dă nişte zile mamei ei. Poate îi mai dă câteva zile lângă copiii ei, aşa i-aş dori! Dumnezeu e mare şi minuni s-au mai făcut!”, a spus Camelia Mitoşeru.

Sursa: all4romania.eu

CITEȘTE ȘI