În 2002, această fetiță cucerea România cu reclama la salam săsesc. Ce s-a întâmplat cu ea după 16 ani…

A devenit celebră în toată România în 2002. Luiza Lucuţa avea doar patru anişori la vremea respectivă şi era cunoscută ca fetiţa simpatică din reclama la salam săsesc. Anii au trecut şi, acum, la 19 ani, viaţa ei este cu totul diferită.

Fetiţa din reclamă, care nu putea pronunţa cei 4 „s” din sintagma „salam săsesc” a devenit celebră dintr-o … întâmplare. „Era chiar de ziua mea, pe 14 mai, o doamnă vorbea cu mine şi se ţinea de burtă de atâta râs. Mi-a zis că nici nu mai trebuie să dau probă. Apoi, m-au văzut cei cu salamul. Le-a plăcut că eram sâsâită şi aşa am ajuns în reclamă”, povesteşte Luiza Lucuţa.

Anii au trecut şi Luiza s-a transformat dintr-o fetiţă extrem de drăgălaşă într-o adolescentă foarte studioasă. Acum are 19 ani şi curios, nu a urmat o carieră în televiziune sau în actorie, aşa cum probabil ne-am fi aşteptat.

Luiza Lucuţa a absolvit Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanţa şi, în 2016, s-a mutat în Scoţia. Iar dacă în 2002 îmbia lumea să cumpere salam săsesc, acum are un scop mult mai serios, fiind studentă în anul al doilea la Facultatea de Neuroştiinţe din cadrul Universităţii din Glasgow.

Luiza avea patru ani atunci când a filmat acea reclamă, şi a ajuns pe sticlă dintr-o pură întâmplare. Ea a povestit că a participat la preselecţia pentru o emisiune tv, a fost remarcată, şi astfel a ajuns să “intre” în casele a milioane de români.

La câţiva ani de la reclama care a făcut-o celebră, constănţeanca a filmat din nou pentru firma producătoare de mezeluri, în care îi îndeamna pe părinţi să îşi înscrie copiii într-un concurs, iar cei care erau selectaţi urmau să apară în reclama la salam. Anii au trecut, Luiza n-a făcut o carieră din apariţia în reclame, ci a preferat să se se concentreaze pe studii.

Citește și: Veste de ultimă oră! Cristian Țopescu s-a stins din viață. Cauza decesului e cutremurătoare

 

A fost admisă a patra la un liceu de prestigiu din Constanţa, cu media 9.82, cea mai mare notă fiind la matematică: 10.00, iar în prezent studiază la o universitate din Glasgow, Scoţia.

Pasionată de călătorii, tânăra călătoreşte mult, descoperă locuri noi şi se bucură de viaţă. A fost în Amsterdam, a vizitat Berlinul alături de prieteni, şi a făcut o mulţime de poze ca să-şia ducă aminte peste ani de clipele frumoase.

CITEȘTE ȘI