În Ce Relaţii A Rămas Anamaria Prodan Cu Fostul Soţ. „Este O Chestie De Educaţie”

Anamaria Prodan a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de primul ei soţ, tatăl fetelor sale, însă cei doi au decis să o ia mai apoi pe drumuri separate. Chiar dacă sunt divorţaţi, Anamaria Prodan şi fostul soţ sunt, însă, un exemplu pentru toate cuplurile care au trecut prin situaţia lor.

Anamaria Prodan are acum o altă familie, la fel şi Tibi Dumitrescu, primul ei soţ, însă legătura dntre ei este una incredibilă. Frumoasa impresară a povestit la „Agenţia Vip” că se înţelege perfect cu tatăl fetelor sale, dar şi cu nevasta acestuia şi că în continuare aceştia formează o familie mare şi frumoasă.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI