In fiecare seara Taie o lâmâie în 4 şi pune-o lângă tine pe noptieră înainte de culcare. Trucul genial care îţi va salva viața!

Cu toții știm că lămâile sunt pline de vitamine și nutrienți. Aroma de lămâie proaspătă este foarte revigorantă și bună pentru sănătate.

În plus, lămâile conțin proprietăți antiseptice și antibacteriene.

Din păcate, prea puțini oameni cunosc toate beneficiile pe care le au lămâile asupra sănătății. Așadar, uite la ce ne ajută lămâile!

1. Mirosul de lămâie este revigorant: Această aromă ne readuce optimismul și ne ajută să depășim stările de depresie și anxietate. De aceea, din ce în ce mai multe restaurante au lămâi plantați în ghivece, pentru a-și ajuta oaspeții să se relaxeze și să se simtă bine. Încearcă și tu: taie o lămâie în patru și așeaz-o într-un loc din casă pe care îl frecventezi des, vei vedea că îți va îmbunătăți starea de spirit.

2. Lămâile curăță în profunzime scalpul: Lămâile pot fi folosite ca tratament pentru

multe afecțiuni ale pielii, inclusiv cicatrici, acnee și pete. Iată cum trebuie să procedezi: taie o lămâie în jumătate și freacă partea afectată a corpului. Poți folosi lămâile și pentru a curăța zonele de piele mai dificil de curățat, cum ar fi coatele, genunchii și călcâiele.

3. Lămâile îți împrospătează respirația și te scapă de durerile în gât: Dacă simți că începe să te doară în gât, mănâncă 2-3 felii de lămâie, te va scăpa de dureri, iar

respirația ta va fi proaspătă și plăcută.

4. Limonadă te scapă de pietrele de la rinichi: Dacă suferi de afecțiuni ale rinichilor, consumă zilnic câte un pahar de limonadă și nu vei mai avea probleme cu pietrele de la rinichi.

5. Consumul zilnic de lămâi reduce semnele îmbătrânirii: Lămâile conțin foarte multe substanțe benefice pentru organism, cum ar fi vitamina C, vitamina A, vitamina E, cupru, crom, potasiu, fier, magneziu. În plus, conțin și foarte mulți antioxidanți care încetinesc procesul de îmbătrânire celulară.

6. Lămâile te scapă de toate tipurile de bacterii: Este suficient să tai o lămâie în patru și să o lași în dormitor peste noapte: va purifica aerul și te va scăpa de toate bacteriile care pot fi periculoase pentru sănătatea ta. Nu uita să pui altă lămâie după ce se întărește.

Citeste in continuare..

Grabiti-va! această rețetă a inceput sa fie Stearsa de pe net, pentru ca Functioneaza!

În acest articol vă vom prezenta o băutură care este 100% naturală! Este excelentă pentru curățarea arterelor de toxine, chimicale și grăsimi, substanțe responsabile cu atât de multe efecte negative în organsimul nostru.

Amestecul de mai jos ne poate proteja de raceală și de gripă si elimină infecțiile care pot afecta circulația sângelui. Curăță de asemenea, ficatul si reduce efectele radicalilor liberi, responsabili cu favorizarea cancerului în organism.

INGREDIENTE:
8 catei de usturoi
2 lămâi tăiate în 4
O Rrădăcină de ghimbir (4-5 cm)
Apă (4 litri)

MOD DE PREPARARE:

Mai întâi trebuie spălăm bine ghimbirul și să-l curățam de coajă. Apoi, ar trebui să-l toacăm în bucăți mici. Același lucru trebuie făcut și cu usturoiul. Tăiem apoi lămâile, cu tot cu coajă și punem toate ingredientele într-un blender amestecând toate ingredientele.

În continuare, luăm o oala și punem 4 litri de apă la fiert împreună cu amestecul pe care tocmai l-am pregătit. Când apa începe să fiarbă, o luăm de pe foc și o lăsăm să se răcească. Apoi, strecurăm lichidul și îl punem în sticle la rece.

Citeste mai mult AICI

CITEȘTE ȘI