Încă o tragedie cutremură Bollywood-ul! Un alt actor celebru a murit!

Încă o tragedie cutremură Bollywood-ul! Un alt actor celebru a murit! Rishi Kapoor a murit după o luptă de doi ani cu leucemia, au anunțat reprezentanții familiei sale, citaț de CNN. Actorul vea 67 de ani.

Kapoor, care a fost diagnosticat cu cancer în 2018 și s-a întors în India în septembrie anul trecut, în urma unui tratament la New York, a murit joi dimineață. El fusese internat recent într-un spital din Mumbai, a confirmat un purtător de cuvânt al Reliance Industries LTD, care este afiliat la Spitalul Fundației Sir HN Reliance din Mumbai.

Decesul său vine la o zi după ce a fost anunțată moartea lui Irrfan Khan, o altă legendă a Bollywood-ului, cunoscut pentru filme precum Slumdog Millionaire, Life of Pi sau Jurassic World

„A rămas jovial și hotărât să trăiască la maximum, în cei doi ani de tratamente făcute pe două continente. Familia, prietenii, mâncarea și filmele au rămas în centrul atenției sale, iar toți cei care l-au cunoscut în acest timp au fost uimiți că nu a lăsat boala să-l doboare”, arată reprezentanții familiei.

Provenit din celebra familie, care a dominat Bollywood-ul timp de generații întregi, Kapoor și-a făcut debutul ca actor copil în 1970, în filmul tatălui său Raj Kapoor, „Mera Naam Joker” (Numele meu este Joker).

CITEȘTE ȘI