Informația șocantă a momentului! Numerele polițiștilor din Caracal și ale unor interlopi, găsite pe telefonul lui Gheorghe Dincă

O nouă informați tulburătoare iese la iveală despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal. După ce a fost lansată în spațiul public, ipoteza unei rețele terifiante începe să prindă contur.

Conform unor surse din anchetă, pe telefonul lui Gheorghe Dincă au fost găsite numerele umor polițiști din Caracal, dar și ale unor interlopi, potrivit stiripesurse.ro.

Momentan, informația nu a fost confirmată de Felix Bănilă, șeful DIICOT. Însă, întrebat despre această situație, nici nu a infirmat-o, lăsând loc liber de interpretări, printre care și posibiliatea ca informația să fie una reală.

Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, a acceptat să facă testul poligraf
Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost de acord să fie testat cu aparatul poligraf, anunță Procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă.

Anunțul a fost făcut miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat”, a precizat Bănilă, potrivit stirileprotv.ro.

Ce avere ar deţine Gheorghe Dincă, presupus criminal din Caracal. Bărbatul a vândut mai multe terenuri în oraş

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani care susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), are o avere cu multe zerouri în bancă.

Potrivit bugetul.ro, Dincă ar fi vândut mai multe terenuri în oraşul Caracal, pentru care ar fi luat sume frumoase. Astfel, bărbatul ar avea în conturi nu mai puţin de două miliarde de lei.

 

În 2017, Dincă a vândut un teren de 700 mp, care face parte din aşa-numita „casă a groazei”, unde s-ar fi petrecut faptele respective. Pentru acest teren, Dincă a luat 22.000 lei.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv şi susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, două fete luate „la ocazie”.

La momentul arestării, bărbatul a negat cu vehemenţă faptele, dar ulterior s-a răzgândit şi a declarat că el le-a omorât pe adolescente.

Deşi Dincă spune că ar fi incinerat cadavrul Alexandrei, mai multe voci, printre care şi un specialist în incinerarea cadavrelor, susţin că acest lucru este imposibil, deoarece ar fi nevoie de o temperatură de 1.400 de grade pentru a arde un corp. Astfel, mulţi speră ca fata de 15 ani să fie încă în viaţă.

CITEȘTE ȘI