Ingrid Mocanu: Păcat de poporul ăsta care nu realizează ce i s-a înscenat

Avocata Ingrid Mocanu a făcut un comentariu vizavi de achitările din justiție.

”Văd peste tot că se plânge masiv de mila celor cercetați, reținuți, arestați și care apoi au fost achitați. Dați-mi voie să vă spun: eronat! Cei achitați fac parte dintre cei „norocoși”, cei care nu au avut un Sistem atât de încrâncenat pornit împotriva lor și care, pe cale de consecință, au putut ajunge la niște judecători „normali”, care uneori și-au riscat propria libertate pentru a face dreptate unor semeni de-ai lor.

Există puțini astfel de judecători și se ajunge extrem de dificil la ei dacă ai dosar DNA, având în vedere că 90% dintre dosarele lor sunt în mod clar înscenări. Ceilalți 80%, cei care au „ghinion”, merg la pușcăriile insalubre, strigându-și neputința în zadar ani și ani de zile.

Citeste si despre..

Horoscop: Marti 23 Octombrie 2018 Bani o întâlnire amoroasă și Bârfe despre infidelitate in relatii

Și nimeni nu face NIMIC: marota „independenței” aruncată pe bandă rulantă de Inspecția „prelungitului” Netejoru, bagă în pușcărie mii de persoane anual. Dacă ar fi reacționat la timp, dacă măcar, ar face 10% din ce aveau de făcut, nu am fi ajuns aici… dar, din păcate, suntem.

Păcat de poporul ăsta care nu realizează ce i s-a înscenat, în spatele unor deziderate nobile: anticorupție, moralitate, corectitudine…”, a fost mesajul transmis de Ingrid Mocanu.

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a transmis președintelui Klaus Iohannis o propunere de înaintare în grad a colonelului Dumitru Paraschiv, comandant al brigăzii speciale de intervenţie Vlad Ţepeş, supranumit dirijorul în alb.

Astfel, ministrul Dan a propus avansarea colonelului Paraschiv la gradul de general de brigadă cu o stea, deoarece a dat dovadă de ”un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

Dumitru Paraschiv
Agerpres

Într-un comunicat transmis Știrilor Pro TV, Administrația Prezidențială mai precizează faptul că ministrul Carmen Dan își asumă responsabilitatea privind integritatea morală și profesională a ofițerului propus.

”În data de 15 octombrie, ministrul Afacerilor Interne a transmis președintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigadă cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan.

Ministrul Afacerilor Interne își fundamentează propunerea pe faptul că ofițerul a dat dovadă de un înalt profesionalism, responsabilitate și devotament în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a transmis că au fost efectuate verificările necesare, de securitate și de legalitate, și își asumă responsabilitatea privind integritatea morală și profesională a ofițerului propus.” – se arată în comunicat.

Cine este Dumitru Paraschiv ?

Colonelul Cătălin Paraschiv este comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie ″Vlad Țepes″⁣. El i-a coordonat pe militarii care au acţionat cu violenţă pe 10 august 2018 în Piaţa Victoriei şi pe străzile adiacente.

Citeste in continuare AICI

 

 

Sursa: dcnews.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More