Înțelepții indieni ne recomandă să ascundem cu mare atenție aceste 7 lucruri de ochii și urechile lumii

Atunci când ești fericit, vreți să afle o lume întreagă. Deși fericirea, după cum se știe, crește bine doar în liniște, departe de ochii invidioși. Există un proverb care ne spune: Cu ce te vei lăuda, aceea vei pierde. Pe lângă fericire, mai există și alte câteva lucruri despre care trebuie de tăcut.

1. Planurile de viitor

Este vorba despre planurile de amploare, de lungă durată. Nu trebuie să spuneți nimănui despre ele, mai ales dacă ele sunt abia în proiect. În primul rând, uneori planurile se epuizează doar la etapa de idee, deoarece sunteți prea criticați. În al doilea rând, dacă au fost aprobate, omul, cel mai probabil, le va implementa cu mai puțin entuziasm.

2. Faptele bune

În creștinism se spune că orice faptă bună trebuie făcută în ascuns și atunci veți primi răsplata. Acest lucru se referă și la persoanele de alte religii. Cei care spun tuturor că fac fapte bune și sunt gata să sară mereu în ajutor, nu atrage asupra lui admirație, ci dispreț. Chiar și cele mai bune fapte devin pentru ei doar hrană pentru propriul ego. Înțelepții indieni spun că nimic nu ucide binefacerea, la fel ca mândria.

3. Asceza

Trebuie să nu vorbiți nici despre modul de viață strict pe care îl aveți. Abținerea de la somn, mâncare, viață sexuală este folositoare, însă doar în cazul în care se contopește cu componenta emoțională.

4. Bărbăția și eroismul

Încercările interioare pe care le trăiți sunt la fel de importante ca și cele exterioare. Cele exterioare pot fi aflate de toți, însă cele interioare nu trebuie spuse nimănui. De ce trebuie ținute în secret? Pe de o parte, dvs. ați primit o distincție în formă de înțelepciune și experiență, pe de altă parte, aceasta vă păzește de surplusul de mândrie. Se spune că sună ce este gol în interior.

5. Cunoștințele duhovnicești

Ceea ce cunoașteți dvs. nu este pentru fiecare. Nu trebuie să vă lăudați. Oricum ceea ce este în interiorul dvs. se va vedea în exterior.

6. Problemele de familie

Dacă sunteți soție, nu vorbiți despre neajunsurile soțului în fața prietenelor și rudelor. Dacă sunteți soț, nu spuneți nimic rău despre soția dvs. În acest fel nu veți rezolva conflictele dintre voi, însă apropiații pot să-și schimbe părerea despre apropiații dvs. Familia este puternică atunci când totul rămâne în interiorul ei.

7. Faptele altora

Puteți să vă murdăriți încălțămintea, dar puteți să vă murdăriți și sufletul. Sufletul devine murdar de la bârfe, de la povestirile despre nereușita cuiva, de la judecarea altora, de la cuvinte urâte. Dacă sunteți martorul unor astfel de discuții, lăsați acest negativ să se stingă în sufletul dvs. în liniște. Nu îl transmiteți mai departe.

Tăcerea este bună, sigură și frumoasă.

Recomandam sa citesti in continuare: HOROSCOP 25 aprilie 2018. Lovitură primită de această zodie. Se lasă cu lacrimi…

Sursa: all4romania.eu

CITEȘTE ȘI