Interpreta de muzică populară Monica Pîrvulescu a suferit un accident! Aceasta se afla în stare gravă la spital

Monica Pîrvulescu, interpreta de muzică populară se află în stare foarte gravă la un spital din Grecia după ce a suferit un accident în Turcia. Medicii au anunțat că aceasta prezinta fracturi grave la coloană.

Soțul interpretei, Bogdan Pârvulescu ,anunță pe pagină să de facebook, faptul că asigurarea nu reușește să acopere costul operației și toate cheltuielile spitalicești.

De asemenea, va fi necesar transportul acesteia în țară, cu o mașină care să o aducă în condiții sigure, apoi va avea nevoie și de câteva luni de recuperare, în speranța de a trece cu bine pentru acest nefericit eveniment!

Eu Bogdan Pirvulescu si Iubita mea soție Monica Pirvulescu , mama celor trei copii ai mei Roberto 15 ani, Irina 12 ani și Eva 9 luni trecem prin cea mai grea situație prin care poate trece o familie .Suntem in Grecia , unde Monica a avut un accident si are coloana facturată , suntem in spital iar asigurarea nu acoperă costurile operației si a spitalizarii, iar copiii sunt in țară si încă nu au aflat de acest necaz.

Ne așteaptă o perioadă foarte grea ( transportul in țară cu o mașină in care sa poată sta cat mai comod si o perioadă de cateva luni de recuperare ) dupa care sperăm sa se faca bine .
Va rugăm din inimă să ne ajutați cum puteti si cu ce puteți ,voi cei care ne cunoașteți și voi care puteți .Avem mare nevoie .

Va suntem recunoscători …Si haideți sa ne rugăm toți pentru sănătatea ei .
Cei care doriți sa donați o sumă de bani (fiecare cât poate ) avem doua conturi bancare (RO23 RNCB 0318 0687 4317 0001 cont lei sau RO82 RNCB 0318 0687 4317 0006 cont euro PIRVULESCU PETRICA BOGDAN )sau puteți dona acestor persoane (Gogosanu Tavi, Raluca Baloi, Claudia Mandras, Adela Goga, Izabela Pirvuletu, Ara Luță) care vor sa ne ajute .
Ne este foarte greu sa vă cerem ajutorul …dar suntem intr-o situatie foarte grea si avem nevoie de voi .
Va multumim din suflet ….

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More