Învață cum să scapi de burta umflată în 60 de secunde folosindu-te de această rețetă pe bază de apă

Iată care este remediul simplu și natural care te ajută să scapi de burta umflată în numai 60 de secunde. Cine nu urăște o burtă umflată și rotundă peste măsură?

Cu siguranță orice persoană care are așa ceva caută cu disperare o metodă prin care să poată scăpa de ea și cea mai bună și mai ușoară cale prin care acest lucru se poate face este să scapi de balonări cu ajutorul acestei „ape obraznice”, cum îi spunem noi.

Inventatorul acesteia, Cynthia Sass, a perfectat o rețetă care transformă apa simplă într-un puternic aliment care elimină grăsimile și balonările. De asemenea, această apă este utilă și la starea generală de sănătate. Are aproape zero calorii și te ajută inclusiv la digestie.

Dieta pentru un abdomen plat care a fost inventată de Cynthia Sass face foarte mult uz de această apă obraznică. Este interesant că deși poți să bei până la opt pahare de apă simplă pe zi, tot trebuie să te gândești la echilibrul electroliților și la retenția de apă.

Și chiar dacă feluritele tipuri de constituții și de greutăți pe care oamenii le au diferă față de cantitatea necesară de apă pe care trebuie să o bem în fiecare zi, 8 pahare de apă zilnic rămân o regulă necesară.

Ingredientele cheie din această rețetă sunt ghimbirul, castravetele, lămâia și menta; ele sunt 100% naturale și extraordinar de bune pentru sănătatea corpului tău.

Rețeta întreagă și ingredientele de care ai nevoie

  • 2 litri de apă
  • 1 linguriță de rădăcină de ghimbir proaspăt dată prin răzătoare
  • 1 castravete mediu, decojit și tăiat în felii subțiri
  • 1 lămâie medie feliată subțire
  • 12 frunze mici de mentă

Citeste in continuare despre..

Antidotul ficatului gras – Iată soluția naturală și eficientă

În ultimii ani, s-au înmulțit cazurile persoanelor diagnosticate cu ficat gras. Totul se datorează consumului din ce în ce mai crescut de alimente nesănătoase. Ele sunt foarte dăunătoare sănătății ficatului.

Boala cunoscută drept ”ficat gras” este una întâlnită frecvent și se produce din cauza acumulărilor de grăsimi în ficat. Boala se manifestă prin durere în zona superioară superioară a abdomenului (unde este localizat ficatul) și este destul de dificil de tratat.

Persoanele diagnosticate cu ficat gras au diverse simptome, printre care și oboseala accentuată.

Vestea bună este că există un remediu natural care poate trata ficatul gras și este foarte eficient.

Nu îl veți afla din rețetele medicilor, dar specialiștii în medicină alternativă îl recomandă.

Aveți nevoie de:

  • 2 lămâi
  • 2 sfecle roșii de mărimi medii
  • 2 cești cu apă minerală

Înainte, curățați sfecla de coajă, o tăiați bucăți și apoi o faceți piure la blender. Adăugați apoi zeama de la lămâi și apa, după care amestecați bine.

Pentru cele mai bune rezultate, specialiștii recomandă consumul acestui smoothie de trei ori pe săptămână. Vă va purifica organismul și sângele, având o puternică acțiune detoxifiantă și vă va curăța ficatul de grăsimea acumulată.

Un alt suc remediu pentru vindecarea ficatului dv. este amesctecul din: 2 lămâi, 2 cești cu suc de mere proaspăt stors, 500 ml de suc de pătrunjel, jumătate de cățel de usturoi, o bucată mică de ghimbir, 80 ml ulei de măsline și o ceașcă de ceai de plante.

Citeste in continuare AICI

CITEȘTE ȘI