Ioana Dichiseanu, atac foarte dur la adresa lui Serban Huidu

Ioana Dichiseanu, fiica marelui artist Ion Dichiseanu, a lansat un atac dur la adresa lui Serban Huidu, prezentatorul emisiunii „Cronica Carcotasilor”, de la Prima TV.

Serban Huidu a intrat in vizorul Ioanei Dichiseanu. Aceasta a avut o replica foarte dura la adresa prezentatorului emisiunii „Cronica Carcotasilor”. Ea a scris un mesaj pe contul sau de socializare, fara insa a oferi prea multe amanunte despre subiectul care a deranjat-o.

„Domnul Serban Huidu nu a invatat nimic din lectiile primite de la viata, iar emisiunea Cronica Carcotasilor nu stie ce inseamna cu adevarat un pamflet. Nu cunosc notiunea de respect si cultiva grobianismul.

Nu afirmi despre un om in varsta , indiferent de pozitia sociala pe care o are, ca este „mos” si ca „ajunge cu greu” intr-un platou de televiziune.

Nu stiu daca cei care prezinta aceasta „emisiune” s-au remarcat altcumva pe plan profesional in afara de a se hrani ca larvele din carierele altora”, a comentat Ioana Dichiseanu pe pagina sa de pe o retea de socializare.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Recomandam si 

Este Prima imagine cu Mihai Nesu fara scaun cu rotile, la sapte ani de la accidentare!

Sicriul criminalului Ionel Lepa nu a putut fi depus în capela cimitirului. Preotul l-a trimis într-o magazie

Ioana Dichiseanu este fiica renumitului actor Ion Dichiseanu si a cantaretei Simona Florescu. Ioana Dichiseanu este casatorita cu un jurnalist si are un copil.