Ioana Tufaru nu vrea s─â munceasc─â! Prime╚Öte ajutor social de la stat ╚Öi bani de pe urma p─ârin╚Ťilor celebri

Ioana Tufaru Nu Vrea S─â Munceasc─â! Prime╚Öte Ajutor Social De La Stat ╚Öi Bani De Pe Urma P─ârin╚Ťilor Celebri

Ioana Tufaru este fiica regretatei Anda C─âlug─âreanu, datorit─â c─âreia a ajuns ╚Öi cunoscut─â. Femeia are acum propria ei familie ╚Öi se ├«ntre╚Ťine singur─â, dar se pare c─â veniturile ei sunt foarte limitate.

Chiar dacă ar putea să muncească, refuză să își găsească un job și preferă să trăiască din suma mică pe care o primește de la stat.

Ioana Tufaru are ajutor social pe via╚Ť─â
Ioana Tufaru, fiica Andei C─âlug─âreanu ╚Öi a lui Dan Tufaru, doi actori renumi╚Ťi, nu are deloc o via╚Ť─â u╚Öoar─â. Femeia a devenit celebr─â dup─â ce a venit la TV ╚Öi a vorbit despre povestea ei, dar ╚Öi datorit─â interven╚Ťiilor chirurgicale de pierdere a kilogramelor prin care a trecut.

A cunoscut o perioadă de glorie, în care apărea mai mereu la televizor. Era invitată în tot felul de emisiuni și devenise foarte cunoscută, dar faima ei nu putea dura la nesfârșit. Femeia trebuie să se descurce singură acum, având propria ei familie, dar se pare că nu face prea multe eforturi în acest sens.

So╚Ťul ei lucra la o firm─â de salubrizare, unde c├ó╚Ötiga pu╚Ťin peste 1000 de lei, ├«n timp ce era era casnic─â. Se mul╚Ťume╚Öte cu un ajutor social pe care ├«l prime╚Öte pe via╚Ť─â, a╚Öa cum a stabilit statul, de doar 520 de lei, care ar fi crescut, ├«n timp, la 640. De╚Öi ar fi avut posibilit─â╚Ťi de munc─â, refuz─â s─â-╚Öi g─âseasc─â un job.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

ÔÇ×Eu am ajutor social pe via┼ú─â, primesc pe lun─â c├óte 520 de lei ┼či ├«mi este bine a┼ča. Am ├«n┼úeles c─â este o pensie pentru oamenii asista┼úi social, pe talonul lunar scrie pensie social─â, mai multe nu pot s─â zic. Nu m─â g├óndesc s─â ├«mi caut de lucru. Dac─â nu-mi place unde o s─â lucrez ┼či r─âm├ón f─âr─â banii pe care ├«i primesc de la stat, ce m─â fac? Nu vreau s─â m─â angajez, eu nu am lucrat deloc p├ón─â acum. Am ├«n┼úeles c─â din ianuarie o s─â se fac─â pensia 640 de lei, lucru foarte bunÔÇŁ, a declarat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru, drepturi de autor de pe urma p─ârin╚Ťilor
Timp de trei luni, Ioana Tufaru ar fi muncit, totuși. A jucat într-o piesă de la Teatrul Evreiesc, dar de atunci nu a mai avut un loc de muncă și cu greu reușește să trăiască în garsoniera de la Gigi Becali.

Ioana a ├«ncasat pu╚Ťini bani ╚Öi din drepturile de autor rezultate din apari╚Ťiile la televiziune ╚Öi radio ale p─ârin╚Ťilor s─âi, dar era vorba despre o sum─â foarte mic─â. Ioana s-a ├«nscris astfel ├«n UCMR-ADA, Asocia╚Ťia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, figur├ónd ca titular de drepturi pe o list─â din 2010. Atunci, Ioanei i s-a repartizat, pentru tot anul, o sum─â brut─â de 804 lei, din care i s-au re╚Ťinut, ca impozit ╚Öi comision, aproximativ 200 de lei.

├Än 2011, ea a mai primit suma de 53 de lei, iar cea net─â de 32 lei. Ioana Tufaru este ╚Öi membr─â a CREDIDAM (Centrul Rom├ón pentru Administrarea Drepturilor Arti╚Ötilor Interpre╚Ťi), institu╚Ťie care nu a f─âcut publice sumele ├«ncasate de membrii s─âi.