Ipoteză-bombă în cazul oaselor de natură umană, găsite în curtea lui Gheorghe Dincă! Specialiștii susțin că aparțin unui copil

Informații tulburătoare au ieșit la lumină, în cazul rămășițelor de natură umană, descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă. Specialiștii susțin că oasele găsite aparțin unei persoane destul de tinere, posibil unui copil.

Noi detalii șocante ies la suprafață, în cazul odioaselor crime din Caracal. Specialiștii care s-au ocupat cu expertiza rămășițelor umane găsite într-unul dintre butoaiele din curtea lui Gheorghe Dincă susțin că oasele aparțin unui copil, informează observator.tv.

Mai mult, aceleași surse au adăugat faptul că oasele găsite aparțin unei persoane subțire, cu talie mică, mai notează sursa citată. Mai departe, specialiștii se vor ocupa cu stabilirea posibilei vârste a persoanei despre care se spune că oasele găsite în butoi i-ar aparține.

Citeste si despre

Informația șocantă a momentului! Numerele polițiștilor din Caracal și ale unor interlopi, găsite pe telefonul lui Gheorghe Dincă

O nouă informați tulburătoare iese la iveală despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal. După ce a fost lansată în spațiul public, ipoteza unei rețele terifiante începe să prindă contur.

Conform unor surse din anchetă, pe telefonul lui Gheorghe Dincă au fost găsite numerele umor polițiști din Caracal, dar și ale unor interlopi, potrivit stiripesurse.ro.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Momentan, informația nu a fost confirmată de Felix Bănilă, șeful DIICOT. Însă, întrebat despre această situație, nici nu a infirmat-o, lăsând loc liber de interpretări, printre care și posibiliatea ca informația să fie una reală.

Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, a acceptat să facă testul poligraf
Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost de acord să fie testat cu aparatul poligraf, anunță Procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă.

Anunțul a fost făcut miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

„Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat”, a precizat Bănilă, potrivit stirileprotv.ro.

Citeste si despre

Informația șocantă a momentului! Numerele polițiștilor din Caracal și ale unor interlopi, găsite pe telefonul lui Gheorghe Dincă

Ce avere ar deţine Gheorghe Dincă, presupus criminal din Caracal. Bărbatul a vândut mai multe terenuri în oraş

Tânărul care a făcut un filmuleț de susținere pentru Gheorghe Dincă cere iertare în fața tuturor: „Am dus țara în prăpastie din vina mea”. VIDEO