Irina Rimes a fost externată, după ce a fost operată de urgență. Artista a ajuns la spital cu hemoragie internă: ”Am tras dureri infernale”

Chiar în ultima zi din an, Irina Rimes a ajuns de urgență pe masa de operație cu hemoragie internată. Artista a trecut prin momente cumplite, iar diagnosticul medicilor a speriat-o. Irina Rimes a fost externată, după trei zile în care a trecut prin dureri groaznice.

Cântăreața a trecut prin momente de neimaginat, iar durerile erau de nesuportat. Irina Rimes a fost operată de urgență pe data de 31 decembrie, iar joi a fost externată.

Artista a vrut să mulțumească celor care s-au rugat pentru ea și mai ales cadrelor medicale care s-au purtat ireproșabil cu ea. Irina Rimes a povestit cum au fost cele trei zile pe care le-a petrecut în spital.

‘În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burta m-am simțit ca noua. Umflata la fata, vânată pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am răsfoit’ instagramul și toate postările erau despre ce m-a învățat 2019′. Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019.

NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia sa invat din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca sa invat ceva. Puteam sa invat din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie sa-mi dea o lecție. Pana in ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți.

Și, mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lăsat sa ajung la Iași sa cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt in drum spre casa după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc ca a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni mulți cărora le pasa de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura.

Și ca pot sa înfrunt orice! Mulțumesc dr Raluca Uzum si dr Alexandru Filipescu de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit sa aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!’, a scris Irina Rimes.

Citește și: Irina Rimes, în stare gravă la spital! A ajuns pe masa de operație cu hemoragie internă: „Am o problemă foarte gravă, mă operează!”

Irina Rimes nu vrea să spună ce diagnostic a primit din partea medicilor

Nu se știe prea multe despre motivul pentru care jurata de la Vocea României a ajuns pe masa de operație cu doar câteva ore înainte de a intra în anul 2020. Irina Rimes a ajuns la spital cu hemoragie internă, însă nu vrea să dezvăluie ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Nu doresc să dezvălui istoricul problemelor mele de sănătate, mai ales că sunt de natură ginecologică. Unele lucruri trebuie să rămână private’, a scris artista pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Facebook

CITEȘTE ȘI