Irinel Columbeanu s-a intors la Monica Gabor. Irinuca e cea mai fericita! Primele imagini

Irinel Columbeanu s-a întors lângă Monica Gabor! Cum a fost filmată vedeta în casa milionarului chinez, Mr. Pink

Visul Irinei Columbeanu de a face Crăciunul împreună cu părinţii ei s-a împlinit. Afaceristul de la Izvorani şi fiica lui şi-au făcut bagajele şi au dat România pe America. Cei doi au ajuns deja în casa Monicăi Gabor în care locuieşte împreună cu iubitul ei chinez, Mr. Pink.

La scurt timp după ce a ajuns în Los Angeles, Irina Columbeanu a făcut publice mai multe poze în care a dezvăluit lucrurile interesante pe care le face împreună cu mama ei.

“Atât de multă distracţie în LA cu mama mea, @monicagabor888, şi tatăl meu, @irineladriancolumbeanu #vacationtime”, a scris Irinuca în dreptul imaginii de mai jos.

De altfel, adolescenta a făcut şi un clip pentru fanii ei, pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube. “O învăţ pe mama să facă slime” se numeşte video-ul urcat pe internet de Irina Columbeanu.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au fost căsătoriţi, însă mariajul lor a durat puţin. Astfel, în 2011 ei au divorţat. După ce a devenit o femeie liberă, vedeta s-a cuplat cu un chinez putred de bogat, Mr. Pink.

Fiica lui Irinel Columbeanu reuşeşte să facă bani, din vânzarea plastilinei moale, a cărui preţ variază între 20 şi 48 de lei. Aflată la Los Angeles, Irina o învață și pe mama ei să facă slime și pare că se distrează de minune.

“Fetița mea iubită, Irina Columbeanu este în sfârșit cu mine și mă învață să fac slime”, a scris Monica Gabor pe contul de socializare.

„O învăţ pe mami să facă slime”, a scris și Irina Columbeanu.

Fără voia ei, Irina Columbeanu a devenit vedetă încă din primele zile de la naștere, asta pentru că părinții ei, Monica și Irinel Columbeanu, au expus-o camerelor de filmat. Acum, în timp ce părinții ei au intrat într-un con de umbră, Irina Columbeanu este tot mai celebră.

Preluare: anamariavasile.com

CITEȘTE ȘI