Iti mai amintesti de Consuelo Mutu? Au trecut 6 ani de la divort, iar nimeni nu a mai stiut nimic de ea!

Au trecut 6 ani de când frumoasa din Republica Dominicana, Consuelo si „Briliantul” au decis să se separe și să își vadă fiecare de drumul lui. Totuși, aceștia vor fi mereu legați de cei doi copii pe care îi au împreună. Consuelo a reușit să treacă peste despărțirea de fotbalist, ba chiar mai mult, a dezvoltat o carieră de succes.

Adrian Mutu a divorțat de Consuelo Matos, iar recent și-a refăcut viața alături de Sandra Bachici, care i-a devenit cea de-a treia sotie. Fostul atacant al echipei naționale locuiește acum în Emiratele Arabe Unite, unde o antrenează pe Al Wahda 2, echipa secunda a clubului pregătit de Laurentiu Reghecampf.

În timp ce Adrian Mutu locuiește în Emiratele Arabe, Consuelo își vede de viața ei la mii de kilometri distanță, în Republica Dominicană, acolo unde este o femeie de succes.

loading...

Fosta soție a lui Adrian Mutu lucrează în domeniul imobiliarelor și duce o viață lipsită de griji. Ea se ocupă de vânzarea locuințelor dintr-un cartier rezidențial de lux, unde cea mai ieftină casă costă în jur de un milon de euro.

Pe lângă partea profesională, Consuelo are grijă cum se poate mai bine de fiicele sale.

Deși au divorțat, Adrian Mutu și Consuelo sunt în relații extrem de bune și păstrează legătura.

Adrian Mutu si Consuelo s-au căsatorit in 2005 și au doua fete, Adriana Lea, născută in 2007, și Maya Vega, născută in 2009. Ei au divorțat in 2012.

Citeste despre

Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep. Fanii nu se așteptau la asta

Mulți s-au întrebat câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională, unde Simona Halep și-a prezentat ultimul trofeu câștigat: cel de la Wimbledon, care a făcut mândră o țară întreagă, dar a întristat o alta. Simona Halep a învins-o pe americanca Serena William, scos 6-2, 6-2, în finala disputată la Wimbledon.

Câți bani a luat Andra pentru prestația de la Arena Națională pentru Simona Halep

Românca și-a prezentat trofeul pe Arena Națională, în aplauzele a zeci de mii de români prezenți pe teren, dar și a altor câteva milioane care au privit evenimentul în direct, dar din fața televizoarelor. Două dintre vedetele prezente miercuri pe Arena Națională pentru a o sărbători pe Simona Halep după victoria de la Wimbledon sunt, întâmplător, și două dintre cel mai bine plătite vedete PRO TV.

La evenimentele pe care le prezintă sau unde cântă, Andi Moisescu și Andra solicită organizatorilor mii de euro per apariție. Andra a făcut însă o excepție, miercuri. Îndrăgita cântăreață a cântat gratuit pentru Simona Halep imnul României, potrivit libertatea.ro.

Andra a cântat fără bani la evenimentul de pe Național Arena

Dacă în mod normal Andra solicită cel puțin 6.000 de euro pentru o apariție, îndrăgita cântăreață a acceptat să cânte gratis pentru campioana de la Wimbledon! A fost prima opțiune a organizatorilor și pentru că era deja implicată și-n alte proiecte, a avut numai câteva ore la dispoziție să repete imnul național.

Perfecționistă cum o cunoaștem toți, Andra se pare că s-a interesat și cum urma să se îmbrace Simona la ceremonia de prezentare a trofeului obținut la Wibledon, pentru a se asorta cu ea. Așa că frumoasa cântăreață a ales să poarte o ținută albă, întocmai ca Simona Halep. După eveniment, Andra i-a prezentat Simonei pe cei doi copii ai săi, Eva și David, care sunt mari fani ai campioanei și care au fost extrem de emoționați să-și cunoască sportivul preferat.

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata