Jean Paler a ajuns de urgenţă la spital: “Nu există leac pentru boala mea”

Actorul Jean Paler a ajuns de urgență la spital și a vorbit despre afecțiunea sa, despre care chiar el spune că nu are leac. Umoristul este bolnav de inimă și a ajuns din nou la spital, la vârsta de 64 de ani, unde a fost pus pe perfuzii. Zilele trecute a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Fundeni, unde i s-a montat un defibrilator.

Jean Paler, de urgență la spital din cauza problemelor cardiace

Nu este prima oară când Paler ajunge de urgență la spital. A fost și în luna aprilie tot din cauza problemelor la inimă. Paler are un dispozitiv care măsoară ritmul inimii, iar în momentul în care defibrilatorul sesizează o anormalitate a ritmului cardiac descarcă energie la nivelul mușchiului inimii.

Meseria de actor nu este una ușoară, iar emoțiile pe care publicul nu le vede în spatele scenei pot afecta serios organismul. De altfel, Jean Paler a declarat că situația lui este cauzată, în mare parte de emoțiile pe care le presupune meseria pe care o practică de zeci de ani de zile. Acesta a vorbit despre starea lui medicală pentru ziarul Click!.

Jean Paler: Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult

”Nu mă simt bine, am revenit la spital, sunt din nou pe perfuzii. Mușchiul inimii funcționează doar 30%, nu există tratament pentru boala mea. Nici defibrilatorul nu mă ajută prea mult. Îmi scade foarte mult tensiunea și leșin. Am căzut pe stradă, luna trceută, este foarte periculos. În urmă cu cinci ani am suferit un infarct, am fost salvat în ultima clipă”, a declarat cu amărăciune actorul pentru Click.ro.

”N-am mai jucat de nouă luni, nu m-a mai chemat nimeni. Vine vara și tare mi-ar plăcea să mai distrez turiștii pe Litoral, așa cum am făcut preț de 40 de ani. Când merg la mare îmi place să mă trezesc dimineața, să văd răsăritul. Mă întrebă recepționerele de ce-s așa de matinal, dar le zic că mă grăbesc să număr pescărușii, căci îi am pe inventar”, a declarat Jean Paler pentru click.ro

CITEȘTE ȘI