Karmen, de urgență la spital cu fetița de doar 9 luni. Tânăra mămică și fiica ei au fost testate pentru COVID-19: ”Nu avem voie să primim vizite”

Karmen a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, Sofia Maria Rosa. Cele două au fost deja testate pentru COVID-19 și au primit rezultatul. Tânăra mămică a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale de doar 9 luni.

Micuța Sofia Maria Rosa are o infecție și a fost internată, pentru a fi sub atenta supraveghere a medicilor. Karmen poate răsufla ușurată după ce au făcut testul pentru COVID-19, pentru că rezultatul este negativ.

Tânăra mămică are probleme cu fiica ei din cauza unei infecții. Karmen se află acum în spital alături de fetița ei, Sofia Maria Rosa și este îngrijorată pentru micuța ei.

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei’, a explicat Karmen.

Tânăra mămică nu are voie vizite și trebuie să se descurce singură cu fiica ei de doar 9 luni. Karmen simte lipsa soțului ei, iar Bogdan Căplescu abia așteaptă ca fetele lui să se întoarcă acasă.

Până acum, artista a stat în izolare cu fiica ei și nu au ieșit deloc din casă.

„Cu toate acestea, e foarte greu. De la izolați în casă am trecut la izolați în spital, pentru că nu avem voie să primim vizite și asta ne îngreunează și mai tare situația pentru că aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe. Să îmi zică că o să fie bine. Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă’, a mai precizat Karmen.

Chiar în urmă cu câteva zile, Karmen anunțase pe una dintre rețelele de socializare că micuța Sofia nu se simte prea bine și are febră. Iată că situația s-a agravat, iar artista a ajuns de urgență la spital cu fetița.

Citește și: Karmen, dezvăluiri dureroase despre problemele întâmpinate la naștere: „Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”

FOTO: Facebook

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More