Keanu Reeves: „Ridicati-va capul din telefonul mobil si priviti in jur! Nimeni nu ne garanteaza ziua de maine, traiti astazi!”


”Vedeti toti oamenii din spatele meu? Se grabesc catre serviciu si nu sunt atenti la nimic din ce se intampla in jurul lor. Uneori suntem asa de prinsi cu viata de zi cu zi incat uitam sa lam o pauza pentru a ne bucura de frumusetea vietii.

Suntem precum niste Zoombie. Ridicati-va capul din telefonul mobil si priviti in jur!

Spuneti ”Buna ziua!” unei persoane care va iese in cale, imbratisati pe cineva care sufera. Ajutati pe cineva! Trebuie sa traiti in fiecare zi ca si cum ar fi ultima.

Ceea ce nu stiti despre mine este ca am suferit de depresie in urma cu cativa ani. Persoana care m-a sprijinit am fost EU. Fiecare zi este pretioasa, asa ca tratati-o ca atare. Nimeni nu ne garanteaza ziua de maine, traiti astazi!

Ma cunoaste foarte multa lume, dar nimeni nu cunoaste povestea mea. La varsta de 3 ani l-am vazut pe tatal meu cum ne paraseste. Am frecventat 4 licee diferite, m-am luptat cu dislexia, educatia a fost pentru mine o provocare mai mare decat pentru cei mai multi.

La 23 de ani prietenul meu apropiat River Phoenix a murit din cauza unei supradoze. In 1998 am intalnit-o pe Jennifer Syme. A fost dragoste la prima vedere iar in 1999, Jennifer era insarcinata cu fetita noastra.

Din pacate, dupa 8 luni, copilul nostru s-a nascut mort. Am fost distrusi, si in cele din urma relatia noastra s-a incheiat. 18 luni mai tarziu, Jennifer a murit intr-un accident de masina. Din acel moment am evitat relatiile serioase si sa am copii.

Sora mea mai mica a suferit de leucemie. Astazi este vindecata, iar 70% din castigurile mele din Matrix le-am donat spitalelor care se ocupa cu tratarea leucemiei. Sunt singurul star de la Hollywood care nu are o vila imensa. Nu am bodyguard si nu port haine extravagante. Merg cu metroul si imi place la nebunie.

In concluzie, cred ca suntem cu totii de acord ca infruntand tragediile cu care ne confruntam putem invinge. Indiferent de ce se intampla in viata voastra, puteti sa depasiti dificultatile! Viata merita traita!”

Sursa: bzi.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata