Klaus Iohannis, despre noi restricții de la 1 iulie. Ce șanse avem să revenim la starea de urgență: ”Dacă nu funcționează altceva!”

Klaus Iohannis a susținut astăzi o declarație de presă în care a adus precizări despre cazul sumbru în care starea de urgență ar putea pune din nou stăpânire peste România. Iată declarațiile șefului statului și care sunt șansele să revenim în stardiul primei etape din cadrul pandemiei?

Klaus Iohannis, despre noi restricții. Care sunt posibilitățile revenirii stării de urgență?

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus de pe teritoriul României a crescut alarmant în ultima perioadă. Ultimele zile au reprezentat o premieră neplăcută pentru spitalele din România care abundă de bolnavi.

În cadrul vizitei la Romexpo și la Unitățile Mobile ATI alături de premierul Orban, ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul de Interne, Marcel Vela, precum și secretarul de stat Raed Arafat, Iohannis a venit cu precizări despre înăsprirea măsurilor. Acesta a susținut că dacă lucrurile vor împiedica revenirea României, se gândește la reactivarea stării de urgență.

Dacă nu vom avea încotro….”
„Guvernul a procedat corect, iar măsurile propuse au fost oportune și la timp. În secțiile ATI azi avem aproximativ 180 de pacienți, însă locurile din toată țara sunt mult mai multe. Este posibil ca în anumite situații pacienții să nu mai aibă locuri, dar aceștia au fost transferați. Îmi doresc să avem din ce în ce mai puțini infectați, dar asta se va întâmpla dacă respectăm măsurile. Guvernul nu-ți dorește să avem noi restricții. Ce avem acum este puțin, de bun simț. Dacă numărul de infecții crește și nu vom avea încotro, va trebui să ne conformăm și să revizium măsurile. Revenirea la starea de urgență este ultima soluție atunci când nu vedem că nimic nu funcționează” a spus Klaus Iohannis.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !