Advertisement

La 98 de ani s-a mutat la azilul de Bătrâni pentru a avea grijă de fiul ei în vârstă de 80 de ani


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Iubirea unei mame pentru copilul ei este mai puternică decât orice şi nu ţine cont de absolut nimic, iar povestea Adei confirmă din nou acest lucru.

Advertisement

La 98 de ani, Ada Keating s-a mutat la azilul de bătrâni pentru a avea grijă de cel mai mare fiu al său, Tom, în vârstă de 80 de ani, iar cei doi se înţeleg de minune!

Ada şi soţul ei au împreună 4 copii, Tom, Barbara, Margi şi Janet. Tom a lucrat ca şi zugrav şi designer de interior, iar la câţiva ani după ce a ieşit la pensie s-a mutat la acest azil pentru că avea nevoie îngrijire specială.

Ada nu a putut fi indiferentă, ştiind că fiul ei are nevoie de ea şi astfel s-a mutat împreună cu el, iar relaţia lor este mai frumoasă ca niciodată.

Mama tot mamă rămăne, indiferent de vârstă!

Citeste in continuare…

Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare pe 11 august 2018. Cum influențează zodiile

Advertisement

Pe data de 11 august 2018 va avea loc fenomenul de Lună Nouă și va fi însoțit de o eclipsă parțială de Soare, dar care nu va fi vizibilă, însă, și din România. Aspectele vin cu o puternică influență asupra tuturor zodiilor, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Luna Nouă este, de obicei, un aspect pozitiv și benefic zodiilor, simbolizând un nou început, preluarea inițiativei, demararea unui proiect sau deschiderea unei etape noi într-un anume domeniu din viață, însă atunci când este însoțită de o eclipsă de Soare vine cu surprize neașteptate de natură să schimbe complet contextul din prezent. Cu alte cuvinte, eclipsele, la modul general, produc răsturnări de situație.

Luna Nouă se formează acum în zodia Leu, iar aspectul aduce, la modul general, mai mult curaj, determinare, putere și multă îndrăzneală pentru toți nativii. În plus, trebuie să ținem cont că în această perioadă de două săptămâni, cam cât durează aspectele de lună nouă, Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, este retrogradă întocmai în semnul Leu, fapt ce va îngreuna suplimentar contextele astrale create de lună și eclipsă. Mercur retrogradează în Leu până în data de 19 august 2018, când își va relua mersul direct prin aceași zodie Leu.

Pe de altă parte, Soarele, energia, se află tot în zodia Leu până pe 23 august, prin urmare nativii vor primi ajutor și raze favorabile din partea sa în aceleași sectoare de viață în care vor fi afectați de Luna Nouă și Eclipsă, dar și de Mercur retrograd. Iată cum îți inflențează zodia Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 11 august 2018!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize neașteptate în zona sentimentală, iar dialogul cu partenerul de cuplu poate fi mult îngreunat. Conflictele vor fi la ordinea zilei, bazate cel mai mult pe interpretarea greșită a mesajului, a informației, iar acolo unde relația nu este bine sudată poate interveni despărțirea. Nativii singuri ar putea avea ocazia să întâlnească un partener, însă noua relație va porni greoi și vor avea de depășit câteva obstacole. Nu este, totuși, cazul ca nativii Berbec să se sperie, deoarece Luna Plină din 26 august va aduce raze întocmai în zona sentimentală, iar nativii care reușesc să depășească acum conflictele, atunci vor culege roadele.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate care se petrec în sectorul familiei, răsturnări de plan care vizează rudele, dar și locuința și activitățile legate de sectorul locativ. În unele cazuri, pot interveni mutări neașteptate. Este posibil ca în urma unor certuri cu părinții, unii nativi să-și facă bagajele și să plece de acasă. Pe de altă parte, cei care așteaptă un credit sau negociază cumpărarea unei case, s-ar putea să fie dezamăgiți și planurile să le fie date peste cap. Să nu uităm că Mercur retrograd este întocmai patronul comunicării și al tranzacțiilor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de suprize neașteptate în tot ceea ce privește comunicarea și cum Mercur, planeta comunicării, este retrograd și le este și guvernator, nativii Gemeni, nu trebuie să se lanseze în afirmații, să țină discursuri în public sau să facă negocieri, deoarece rezultatele s-ar putea să-i sperie pe aceștia, să nu fie pe placul lor absolut deloc și să le regrete mai târziu. De asemenea, evenimentele care se vor petrece în această perioadă vor aduce schimbări majore de mentalitate și răsturnări majore legate de principiile de viață avute.

Citeste mai mult AICI

loading...